Fusta denim: 5 idei de asortare

Advertorial
Marti, 20 Aprilie 2021, ora 18:28
5103 citiri
Fusta denim: 5 idei de asortare
fusta denim FOTO: pexels.com

Adori denimul si nu ratezi nicio ocazie sa il porti? Poate ca esti in cautare de idei noi pentru tinute cool. Nu prea ai purtat denim pana acum, dar vrei sa experimentezi cu noi materiale? Cu siguranta, ai nevoie de inspiratie!

Oricare ar fi cazul tau, iti vom oferi in continuare o multime de idei pentru a asorta o piesa clasica: fusta din denim. Aceasta este extrem de confortabila si de chic in acelasi timp, asa ca reprezinta alegerea perfecta pentru o zi de primavara, vara sau chiar de toamna, atunci cand o porti cu accesoriile potrivite.

Iata 5 idei de asortare pentru fusta din denim!

1. Tinuta all denim pentru primavara

Daca vrei sa mergi la sigur, opteaza pentru o tinuta compusa in totalitate din denim. Poarta fusta clasica, in forma de A, pana deasupra genunchilor, cu o camasa din denim in nuante asemanatoare. Adauga o pereche de creole supradimensionate, o pereche de sneakersi albi si esti gata!

Aceasta tinuta este perfecta pentru un brunch de weekend alaturi de prietene, o intalnire romantica in parc sau, pur si simplu, o zi normala de luni in care vrei sa te simti chic si frumoasa!

2. Fusta din denim si camasa oversized

Pentru un look relaxat, dar totusi foarte cool, poarta fusta de lungime medie alaturi de o camasa dintr-un material lejer, precum bumbacul sau vascoza. Alege un top larg, pe care il poti introduce pe jumatate sub fusta. Astfel, talia va ramane accentuata, iar aspectul tau va fi chic, fara efort.

Nu in ultimul rand, daca vrei sa pari mai inalta sau sa eviti crearea unui efect de latire a siluetei, adauga tinutei o pereche de pantofi stiletto, cu toc inalt. Daca nu te intelegi prea bine cu tocurile inalte, poti purta si tocuri mici, dar care alungesc tinuta intr-un mod armonios.

3. Look sexy, cu fusta lunga din denim

Poate ca termenii "sexy" si "fusta lunga" nu par sa faca parte din aceeasi poveste. Totusi, o fusta lunga din denim albastru poate fi asortata cu success cu un top negru de tip bustiera, dintr-un material precum matasea, catifeaua sau satinul.

Completeaza tinuta cu o jacheta din piele si cu o pereche de cizme cu toc subtire. La nivel de accesorii, opteaza pentru ochelari de soare si o geanta de mici dimensiuni. Vei face furori oriunde ai merge!

4. Look de toamna cu fusta din denim, dresuri si ghete

Dupa cum spuneam la inceput, fusta din denim poate fi purtata cu success in aproape orice anotimp, daca o stilizezi intr-un mod potrivit. De exemplu, o fusta de lungime medie din denim poate fi purtata cu ciorapi lungi si ghete pana la jumatatea gambei.

Totodata, poti purta o fusta mai scurta din acelasi material, cu dresuri de dama simple sau cu diferite modele. Poti vedea si comanda modele noi de dresuri pentru dama online, pentru a te inspira si pentru a gasi noi idei de tinute. Poarta acest combo cu un hanorac oversized sau cu o maleta si un trench lung.

5. Outfit casual cu tricou si tenisi

Daca esti pe graba si vrei sa te imbraci rapid, dar totusi sa porti o tinuta stylish, opteaza pentru aceasta varianta la indemana oricui. Nu ai nevoie decat de o fusta din denim in orice nuanta doresti, un tricou alb, simplu sau cu ilustratii si text si o pereche de tenisi clasici, albi sau in culoarea ta preferata.

Este un outfit simplu, confortabil, ideal pentru o plimbare prin parc sau o zi plina, cu multe drumuri de facut.

Acestea fiind spuse, acum ai la dispozitie cel putin cateva variante de tinute cu fusta din denim. Incearca-le pe fiecare si vezi ce ti se potriveste cel mai bine!

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#stil feminin, #fusta denim, #asortare fusta , #stil