Functii speciale pe care ar trebui sa le aiba noul tau aspirator

Advertorial
Marti, 13 Aprilie 2021, ora 17:47
5028 citiri
Functii speciale pe care ar trebui sa le aiba noul tau aspirator
aspirator FOTO: demax.ro

Achizitionarea unui aspirator reprezinta o decizie foarte importanta pe care ar trebui sa o faci doar dupa o buna documentare in prealabil. Un aspirator bun te ajuta sa scapi de praf si de mizerie economisind timp si energie, prin urmare este o alegere pe care o vei face tinand cont de o serie de criterii importante.

Tipul aspiratorului, capacitatea acestuia, puterea precum si sistemul de filtrare reprezinta caracteristici pe care nu ai voie sa le ignori atunci cand faci o astfel de achizitie. Nu sunt insa singurele aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand ai mari asteptari de la noul tau aspirator.

Exista si alte functii speciale ce se pot dovedi a fi foarte utile in timpul curateniei, iar cateva dintre cele mai importante functii speciale pe care un aspirator le poate avea iti vor fi prezentate in randurile urmatoare. In functie de necesitatile si preferintele tale, vei putea alege apoi care sunt functiile si caracteristicile care nu ar trebui sa-i lipseasca noului tau aspirator.

Capacitatea de a aspira toate tipurile de suprafata

Nu toate aspiratoarele ofera un randament maxim indiferent de suprafata aspirata. Exista modele concepute special pentru pardoselile laminate, avand functie de spalare pentru un rezultat cat mai satisfacator, precum si aspiratoare cu o putere de aspirare mare, pentru a putea curata cat mai bine suprafetele acoperite de covoare sau mochete.

Exista insa si aspiratoare care se descurca excelent indiferent de tipul pardoselii, iar daca in locuinta ta se regasesc multiple tipuri de pardoseli, atunci cu siguranta ar trebui sa-ti doresti un astfel de tip de aspirator.

In schimb, daca parchetul predomina in cea mai mare parte a locuintei, ai putea avea in vedere achizitionarea unui aspirator special conceput pentru a aspira acest tip de suprafata.

Program pentru iubitorii de animale

Iubitorii de animale au nevoie de un aspirator special cu ajutorul caruia sa poata curata cat mai bine in urma animalelor de companie alaturi de care convietuiesc sub acelasi acoperis.

Exista aspiratoare cu programe special concepute pentru a aspira parul animalelor de companie, avand in dotare diferite accesorii ce faciliteaza aspirarea murdariei cauzate de animalele de companie. Mai mult decat atat, aceste aspiratoare au nevoie si de un filtru special conceput pentru a neutraliza mirosurile neplacute.

Prin urmare, daca detii o pisica, un catel sau orice alt animal de companie, ar trebui sa achizitionezi un aspirator cu functii si programe special concepute pentru a face curatenie in urma acestora.

Nivel redus al zgomotului

Aspiratoarele sunt, de regula, niste aparate zgomotoase, iar zgomotul produs de catre acestea pot reprezenta o problema in anumite cazuri. De exemplu, nu vei putea folosi aspiratorul atunci cand copiii dorm, deoarece zgomotul produs de acesta ii va trezi cu siguranta.

De asemenea, nu vei putea face curatenie la ore tarzii in cazul in care locuiesti intr-un bloc neizolat fonic, deoarece ai putea primi reclamatii. Iar astfel de exemple pot continua.

Daca te afli intr-o astfel de situatie, ar trebui sa iti achizitionezi un aspirator cu program silentios, astfel incat sa poti face curatenie intr-o liniste deplina. Producatorul german Miele este renumit pentru aspiratoarele sale silentioase, acestea reprezentand o alegere intalnita adesea in randul persoanelor care iubesc linistea.

Daewoo produce, de asemenea, aspiratoare performante cu un nivel de zgomot redus, fara ca eficienta aspirarii sa fie afectata. Pe Demax.ro vei gasi aspiratoare silentioase atat de la Daewoo cat si de la alti producatori renumiti.

Filtrare activa pentru prevenirea alergiilor

In final, iti recomandam sa achizitionezi un aspirator cu un sistem de filtrare activa cat mai performant, ce va preveni aparitia alergiilor in urma aspirarii. Un astfel de sistem va combate alergenii, garantand un mediu mult mai confortabil si mai sanatos.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai importante functii si caracteristici speciale pe care ti le-ai putea dori de la noul tau aspirator.

Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
#aspirator, #functii aspirator, #functii speciale aspirator , #stiri life style