FineStore.ro te tine aproape de ceilalti de Craciun, chiar si de la distanta

Advertorial
Vineri, 11 Decembrie 2020, ora 12:21
7917 citiri
FineStore.ro te tine aproape de ceilalti de Craciun, chiar si de la distanta

Sarbatorile de iarna sunt putin diferite in 2020, in contextul pandemiei COVID-19, insa atmosfera lor si traditia nu trebuie sa dispara. Chiar daca nu putem fi aproape fizic unii de altii, asa cum eram obisnuiti, chiar daca ni se recomanda sa nu ne avantam la cumparaturi, sa nu ne imbratisam langa brad si sa nu ne strangem in jurul mesei, nu inseamna ca nu putem fi suflet langa suflet. Si ce modalitate mai buna de a face asta, decat sa oferim cadouri celor dragi chiar si atunci cand nu le putem trece pragul.

FineStore.ro face pe Mos Craciun

Spiritul Craciunului nu inseamna doar mese intinse si cadouri costisitoare, ci a fi aproape, macar sufleteste, unii de altii; si cum altfel sa tii aproape chiar si in conditii de distantare, decat prin cadouri de suflet?

FineStore.ro vine in intampinarea nevoilor clientilor sai cu un serviciu de livrare de cadouri la adrese multiple, pentru ca si Mos Craciun are nevoie de ajutoare in conditii de pandemie. Fie ca doriti sa faceti o bucurie parintilor, prietenilor sau altor persoane dragi, fie ca sunteti o firma care vrea sa isi arate aprecierea fata de angajati ori fata de partenerii de afaceri, oferta de cosuri-cadou este una bogata, pentru toate gusturile si bugetele.

Cele mai inspirate idei de cadouri de sarbatori

O bautura fina, savuroasa, imbuteliata in sticle deosebite poate fi un dar inspirat si ce va fi cu siguranta apreciat. Puteti opta pentru o sticla de rom de la un brand renumit precum Dictador, un coniac sau whiskey, daca vreti sa surprindeti un domn; puteti alege un lichior fin de la Mozart sau un prosecco sofisticat pentru o doamna, ori un cos-cadou bogat, cu bauturi, dulciuri si cafea, care poate satisface o familie intreaga.

Comanzi online si cadoul ajunge rapid si in siguranta

In cel mai mare magazin online de bauturi gasesti o gama larga de idei de cadouri de Sarbatori printre cele peste 4500 de produse perfecte pentru a ajunge sub brad si a multumi si cele mai fine gusturi. Darurile pentru cei care trebuie sa afle ca sunt importanti pentru tine sunt la un click distanta, iar livrarea la comenzile cu valoare mai mare de 199 de lei este gratuita si se face in una, doua zile lucratoare. Produsele ajung direct la ei acasa si le pot face si mai frumoase zilele de sarbatoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#finestore, #finestore ro, #cadouri Craciun, #craciun , #stiri life style