Filmarile la serialul "Stapanul Inelelor" vor putea fi reluate in Noua Zeelanda

Luni, 06 Iulie 2020, ora 11:36
8089 citiri
Filmarile la serialul "Stapanul Inelelor" vor putea fi reluate in Noua Zeelanda
Foto: Facebook.com / The Lord of the Rings Trilogy

Filmarile la serialul "Stapanul Inelelor", adaptare pentru televiziune dupa saga lui J.R.R. Tolkien, vor fi reluate in Noua Zeelanda, dupa ce Ministerul Afacerilor Externe, Inovarii si Muncii a acordat exceptii frontaliere unor echipe de filmare, in ciuda pandemiei de coronavirus, anunta site-ul Deadline.

Aceasta autorizare, de care a beneficiat deja cineastul James Cameron pentru urmatorul "Avatar" si Jane Campion pentru "The Power of the Dog", vor profita alte cinci proiecte: "Stapanul Inelelor", dar si trei productii ale Netflix: "Cowboy Bepop", "Sweet Tooth" si "Power Rangers Beast Morphers". De asemenea, regizorul Peter Farrelly va putea lucra aici la "Greatest Beer Run Ever" cu Viggo Mortensen.

Prima parte a filmarilor la serialul "Stapanul Inelelor" a inceput la Auckland. In timp ce Amazon era pe punctul de a finaliza primele doua episoade ale proiectului sau, productia a fost intrerupta la mijlocul lui martie, din cauza Covid-19.

Amazon a anuntat in noiembrie 2011 ca a achizitionat drepturile de televiziune pentru "Stapanul Inelelor", saga fantastica a lui J.R.R. Tolkien, cu intentia de a face un serial cu mai multe sezoane.

Viitorul serial va urmari evenimentele care s-au petrecut inaintea celor din primul roman al lui J.R.R. Tolkien, "The Fellowship Of The Ring."

In timp ce filmul original se axeaza pe razboiul pentru distrugerea inelului, in serial aceasta poveste nu va fi inclusa.

Actiunea plasata in Pamantul de Mijloc va aduce in prim plan mai multe personaje emblematice ale trilogiei.

Adaptarea cinematografica de Peter Jackson ale celor trei romane, cu Elijah Wood, Viggo Mortensen, Ian McKellen, Liv Tyler si Orlando Bloom, a generat aproape trei miliarde de dolari la nivel mondial si a castigat 17 premii Oscar.

Filmul care face concurență marilor pelicule de pe Netflix. Rol controversat pentru un actor cunoscut
Filmul care face concurență marilor pelicule de pe Netflix. Rol controversat pentru un actor cunoscut
Filmul Road House, producție 2024, a smuls aprecieri încă de lansare, deși actorul Jake Gyllenhaal joacă un rol mai puțin obișnuit pentru el. Un fost luptător la categoria mijlocie în...
Cum arată la 57 de ani una dintre cele mai apreciate actrițe din anii 1990 FOTO
Cum arată la 57 de ani una dintre cele mai apreciate actrițe din anii 1990 FOTO
Născută în Hawaii, Tia Carrere, pe numele ei real Althea Rae Duhinio Janairo, a devenit celebra odată cu rolul Cassandra Wong din "Wayne's World" și "Wayne's World 2". Au urmat rolul Junno...
#Stapanul Inelelor, #trilogie, #Film, #filmare, #Amazon, #serial , #stiri life style