Fii rege macar in camera tronului! (Galerie foto)

Miercuri, 30 Mai 2012, ora 18:15
6269 citiri
Fii rege macar in camera tronului! (Galerie foto)

Fie ca este vorba despre toalete placate cu aur de 14 karate sau pereti din materiale dintre cele mai scumpe si luxoase, te-ai mira sa afli cum se rasfata unii oameni in timp ce sunt intr-un loc atat de banal: baia. Pana la urma, fiecare are dreptul sa fie rege, macar si doar intr-un spatiu limitat, cum ar fi aceasta incapere despre care nu multa lume vorbeste.

Iata cateva dintre cele mai inedite asemenea incaperi, oferite de Travel Channel:

Este greu sa mai faci ceva in Vegas Strip, care sa iasa in evidenta, dar o toaleta in care in fiecare cabina se afla televizoare, iar peretii sunt din sticla opaca sigur te va impresiona.

In centrul istoric al Londrei, Kensington Park, se afla toalete care sunt atasate unui sistem ce transforma deseurile umane in energie.

Ce se intampla atunci cand astronautii trebuie sa mearga la baie? La centrul NASA Johnson Space din Houston, acestia sunt scoliti cum sa mearga la toaleta inainte sa plece in expeditii spatiale.

Atunci cand Hard Rock Hotel and Casino a deschis clubul Vanity Nightclub, in 2010, proprietarii s-au gandit cum sa rasfete femeile, asa ca le-au construit o baie cu 185 de metri patrati de plus. Indeajuns pentru ca partenerul sa se intrebe deca a fost cumva parasit singur la masa.

In turnul Trump, din New York, luxul este la el acasa, asa ca asteapta-te la orhidee, chiuvete de aur si pereti de catifea.

Cum te-ai simti sa faci baie in aceasta incapere din pietre puse una cate una, cu mana, de la Natura Cabana, din Republica Dominicana? Ramai cu visul, chiar daca placut...

Cada cu hidromasaj de la Rome Cavalieri are un spatiu propriu in baia propriu-zisa. Poti sta sa te relaxezi in timp ce privesti spre bazilica Sf. Petru. Plin de cristale Swarovski si marmura, restul baii nu se lasa mai prejos. La dus poti face chiar terapie cu arome.

In hotelul Peninsula Tokyo, din Japonia, capacul de la toaleta se ridica singur cand te apropii, coborandu-se dupa ce ai terminat, iar apa se trage singura. Ai buton de incalzire a colacului, bideu, masaj cu apa si sistem de uscare.

In hotelul Landmark Mandarin Oriental, din Hong Kong, pentru peste 5.000 de dolari pe noapte te poti bucura de o baie cu bule intr-o cada imensa, sampania casei, de jur imprejur fiind asezate lumanari si 99 de trandafiri. In acelasi timp, poti gusta caviar Beluga, capsuni invelite in ciocolata si Dom Perignon din 1959.

O priveliste deosebita vei avea si in One Bal Harbour Resort & Spa din Miami, caci in timp ce te relaxezi in apa poti privi oceanul.

Iar asta rezulta atunci cand vrei sa faci baie in sufragerie, eventual alaturi de invitati. Cada este practic inglobata in canapea in camerele acestui hotel din South Beach, Miami. Baile in sine, unde poti face si dus, sunt prevazute cu apa ce curge din tavan precum intr-o cascada, facandu-te sa te simti in paradis.

Revenind la cladirile Trump, in acest hotel de lux din las Vegas te poti bucura schimband programele TV pe plasma incorporata in oglinda de deasupra chiuvetelor.

In Hotelul Standard din New York, baile sunt deschise. Eventual, poti trage un perete din sticla, care doar sa atate privitorii. Din fericire, toaleta e bine ascunsa. Privelistea e insa de 180 de grade peste raul Hudson.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#bai luxoase hoteluri, #toalete luxoase, #toalete nonconformiste, #bai nonconformiste , #baie