Eurovision 2021: Romania intra in concurs in semifinala de marti. Diagnosticul grav care a inspirat-o pe cantareata Roxen VIDEO

Marti, 18 Mai 2021, ora 17:26 3886 citiri
Roxen

Roxen, reprezentanta Romaniei la Eurovison 2021, va urca pe scena in semifinala de marti seara. Ea va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam. A doua semifinala va avea loc pe 20 mai, iar marea finala, sambata, 22 mai.

La Rotterdam, unde se afla pentru a-si pregati show-ul din cadrul concursului muzical, Roxen a dezvaluit, intr-un interviu acordat LookLab, care a fost sursa inspiratiei pentru "Amnesia", melodia Romaniei la ESC 2021.

Cantareata a marturisit ca, la varsta 14 ani, a fost diagnosticata cu boala Lyme. A fost momentul care i-a schimbat viata, cand a decis sa isi urmeze visul de a realiza ceva cu totul special si sa traiasca la maxim fiecare clipa, ca si cum ar putea fi ultima.

"Mintea mea era concentrata sa-mi urmaresc visul, uitand, practic, de mine", a spus ea, potrivit unui comunicat.

De aici s-a nascut "Amnesia". Piesa da voce starilor si sentimentelor ei din ultima perioada. Este o melodie despre oameni, iubire si vointa.

Telespectatorii romani vor putea urmari cele trei evenimente ale competitiei in direct pe TVR 1, TVR International si TVR+, incepand cu ora 22.00.

Cea de-a 65-a editie a Eurovision Song Contest va avea loc la Rotterdam, sub sloganul "Open Up".

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Comentarii