Castigatorii de la Eurovision, facuti praf la televiziunea din Belarus: "Pervertiti, degenerati, gunoaie cu miros de SIDA. Preferam dictatura"

Sambata, 29 Mai 2021, ora 13:12 20641 citiri
Maneskin

Grupul rock Maneskin a castigat Eurovision 2021 cu piesa "Zitti e buoni", insa prestatia italienilor la Rotterdam este una extrem de controversata, in special dupa ce solistul Damiano David a fost suspectat de consum de cocaina chiar in timpul spectacolului.

Poate cea mai dura critica primita de artistii italieni a venit de unde putini se asteptau, mai exact de la televiziunea de stat din Belarus, tara condusa de dictatorul Aleksander Lukasenko.

"Uite cine a castigat Eurovision. Niste pervertiti, homosexuali degenerati, gunoaie cu miros de SIDA. Slava Domnului ca Belarus n-a transmis concursul. Lumea moderna a democratiei si a progresului avanseaza cu succes spre dementa. Trebuie sa ne separam de acest progres, preferam dictatura. Lumea intreaga se va scufunda in abis, dar Belarus va ramane o insula a libertatii", a spus Azarenko, un jurnalist care sustine regimul lui Lukasenko.

Ne puteți urmări și pe  pagina noastră de Facebook   sau pe   Google News
Scrie pe Ziare.Com