Eurovision 2021: Romania nu, Moldova da. Cine e blonda sexy care s-a calificat in finala. A fost parasita de tatal copilului ei VIDEO

Vineri, 21 Mai 2021, ora 10:31
8974 citiri
Eurovision 2021: Romania nu, Moldova da. Cine e blonda sexy care s-a calificat in finala. A fost parasita de tatal copilului ei VIDEO
Natalia Gordienko

Republica Moldova s-a regasit pe lista celor zece tari care s-au calificat in finala concursului Eurovision 2021, dupa a doua semifinala, care a avut loc joi seara la Rotterdam. Cu doua zile inainte, Romania a ratat calificarea, in prima semifinala.

Cea de-a 65-a editie a concursului Eurovision are loc la Rotterdam, oras care trebuia sa o gazduiasca anul trecut. Din cauza pandemiei, evenimentul a fost amanat pentru 2021.

Saptesprezece artisti au concurat joi seara reprezentand San Marino, Estonia, Cehia, Grecia, Austria, Polonia, Republica Moldova, Islanda, Serbia, Georgia, Albania, Portugalia, Bulgaria, Finlanda, Letonia, Elvetia si Danemarca.

S-au calificat: Albania (Anxhela Peristeri - "Karma"), Serbia (Hurricane - "Loco Loco"), Bulgaria (Victoria - "Growing Up Is Getting Old"), Republica Moldova (Natalia Gordienko - "SUGAR"), Portugalia (The Black Mamba - "Love Is On My Side"), Islanda (Daoi og Gagnamagnio - "10 Years"), San Marino (Senhit - "Adrenalina"), Elvetia (Gjon's Tears - "Tout l'Univers"), Grecia (Stefania - "Last Dance") si Finlanda (Blind Channel - "Dark Side").

Reprezentanta Moldovei, Natalia Gordienko, are 33 de ani si e la a doua sa participare la Eurovision, dupa cea din 2006.

In viata privata, frumoasa cantareata a devenit mama unui baietel la finalul anului 2017, insa identitatea tatalui este un subiect interzis pentru Natalia. Presa din Moldova a scris la acea vreme ca artista a fost parasita de barbatul cu care a facut copilul, despre care se stie doar ca e un prosper om de afaceri.

Trupa islandeza Daoi og Gagnamagnio a prezentat piesa "10 Years" sub forma unei inregistrari, dupa ce un membru al grupului a fost confirmat cu Covid-19 in urma cu doua zile.

Cea de-a doua semifinala a editiei de anul acesta, care are loc in conditii deosebite, avand in vedere contextul sanitar - cu 3.500 de spectatori in arena Ahoy -, a fost transmisa in direct de Televiziunea Romana, membra a European Broadcasting Union, organizatoarea concursului.

Eurovision 2021 si-a aflat primii finalisti marti. Astfel, Lituania (The Roop - "Discoteque"), Rusia (Manizha - "Russian Woman"), Suedia (Tusse - "Voices"), Cipru (Elena Tsagrinou - "El Diablo"), Norvegia (TIX - "Fallen Angel"), Belgia (Hooverphonic - "The Wrong Place"), Israel (Eden Alene - "Set Me Free"), Azerbaidjan (Efendi - "Mata Hari"), Ucraina (Go_A - "Shum") si Malta (Destiny - "Je Me Casse") vor concura in ultimul act al competitiei.

Tuturor celor calificati li se vor alatura artistii ce reprezinta tarile care intra direct in finala concursului - "marile platitoare" si castigatoarea editiei anterioare/ gazda: Marea Britanie (James Newman - "Embers"), Franta (Barbara Pravi - "Voila"), Italia (Maneskin - "Zitti E Buoni"), Germania (Jendrik - "I Don't Feel Hate"), Spania (Blas Canto - "Voy a quedarme") si Regatul Tarilor de Jos (Jeangu Macrooy - "Birth Of A New Age").

Finala va avea loc sambata si va fi transmisa de TVR 1 de la ora 22:00.

Reprezentanta tarii noastre, Roxen, a cantat in prima semifinala piesa "Amnesia" si nu a reusit sa se califice in actul final al competitiei muzicale. Este a treia oara consecutiv cand Romania nu ajunge in finala concursului Eurovision.

Veste teribilă pentru naționala României. Internaționalul scos cu targa de pe teren va lipsi la Euro 2024 VIDEO
Veste teribilă pentru naționala României. Internaționalul scos cu targa de pe teren va lipsi la Euro 2024 VIDEO
Selecționerul Edi Iordănescu a primit o veste neplăcută de la unul dintre cei mai în formă internaționali români, în perspectiva participării României la Euro 2024. Astfel, Olimpiu...
România: riscurile de azi și ce se întâmplă (până) în 2035
România: riscurile de azi și ce se întâmplă (până) în 2035
Poate România ține pasul cu schimbările rapide care au loc în marile economii europene? Și ce-ar trebui să facă pentru a nu fi lăsată în urmă? O analiză de Sabina Fati. Un Raport al...
#Natalia Gordienko, #Romania, #Moldova, #eurovision , #Eurovision 2021