Esti inalta? Cum iti alegi rochia potrivita

Marti, 12 Martie 2013, ora 21:52
23940 citiri
Esti inalta? Cum iti alegi rochia potrivita
Foto: Type F

Esti inalta si te-ai saturat sa cauti rochia potrivita? Nu trebuie sa renunti, poti sa gasesti o modalitate prin care sa iti pui in evidenta fiecare centimetru al corpului. Daca esti inalta, nu inseamna ca trebuie sa sacrifici stilul pentru ca aspectul de ansamblu sa fie ireprosabil.

Lungimea

Lungimea rochiei depinde de stilul tau, dar si de lungimea picioarelor tale. Daca esti inalta si slaba, simte-te libera sa porti orice stil de rochie, de la mini pana la modele lungi, te sfatuieste Type F.

Pentru o ocazie speciala, opteaza pentru o rochie pana la genunchi sau putin peste, insa pentru o seara cu fetele dezlantuie-te purtand un model mini. Daca ai picioarele foarte subtiri, in ceea ce priveste incaltamintea, mergi pe mana balerinilor.

Maneca scurta sau lunga?

Daca mergi pe varianta maneca lunga, s-ar putea sa fii pusa intr-o situatie penibila din cauza faptului ca este posibil ca manecile sa nu iti ajunga pana la incheietura mainii. Mai bine alege o rochie cu maneca scurta sau cu maneca pana la cot, precum cele propuse de Next.

Imprimeu

Fetele scunde trebuie sa se fereasca de imprimeuri mari. Tu nu! Indrazneste sa porti modele luminoase si pline de culoare. Alege un imprimeu floral sau unul geometric pentru a fi starul oricarui eveniment. Daca ai un trup baietesc si vrei sa fii mai feminina, apeleaza la linii orizontale. Dar daca ai si forme, mergi pe liniile verticale.

Aminteste-ti ca o rochie in doua culori iti va taia din inaltime, facandu-te sa pari mai scunda. Acelasi efect il va avea si o curea lata.

De asemenea, cand mergi la cumparaturi si ai gasit rochia perfecta, dar ai impresia ca este prea lunga, cumpar-o si mergi la un croitor. Unul bun te va ajuta sa nu regreti investitia facuta.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#femei inalte rochii, #rochii pentru femei inalte, #femei inalte alegere rochie, #femei inalte vestimentatie , #femei