Eleganta, nu vulgara - 3 sfaturi de care sa tii cont cand porti rochii scurte de ocazie

Advertorial
Joi, 28 Mai 2020, ora 14:00
12529 citiri
Eleganta, nu vulgara - 3 sfaturi de care sa tii cont cand porti rochii scurte de ocazie
Foto: Unsplash

Desi fiecare dintre noi are propriul stil vestimentar si, prin urmare, propriul stil de a purta unele piese vestimentare, zicala "Spune-mi ce rochie preferi, ca sa-ti spun cum sa o porti" are, fara doar si poate, un sambure de adevar.

Fireste ca nu trebuie sa o privim ca pe o forma de ingradire! Totusi, exista cateva lucruri simple, direct legate de bunul-gust, pe care merita sa le luam in considerare - pentru ca, oricat de tare ti-ar placea sa faci tot felul de experimente vestimentare, trebuie sa recunosti ca nu ar fi o idee prea inspirata sa mergi la o gala, spre exemplu, in jeansi, camasa si tenisi.

De la aceasta regula nu fac exceptie nici rochiile de seara scurte, pe care alegem sa le purtam la anumite evenimente din viata noastra. Atunci cand nu este prevazut un dress code, in general, nimic nu ne impiedica sa alegem modelul pe care ni-l dorim sau culoarea care ne place cel mai mult. Cu toate acestea, este esential sa tinem cont de o serie de aspecte, pentru a evita situatiile neplacute sau chiar... jenante! Sa nu uitam, totusi, ca vorbim despre o lungime a rochiilor destul de tricky.

Pentru a fi convinsa ca vei obtine de fiecare data aparitii elegante, si nu vulgare, cu ajutorul rochiilor de seara scurte, iata care sunt sfaturile de care iti sugeram sa tii cont!

Alege cu maxima atentie marimea potrivita

In general, alegerea marimii corespunzatoare a hainelor este un criteriu esential. Atunci cand vine vorba de rochiile mini pe care, pe deasupra, le porti la evenimentele formale, procesul de selectie necesita o atentie sporita.

Fiind vorba de o lungime, dupa cum am spus, tricky, lucrurile se pot complica daca alegi o marime mai mica decat cea care ti se potriveste cu adevarat - iar daca este vorba despre o rochie mini mulata, rezultatul poate fi... devastator! In loc sa te simti in largul tau, cel mai probabil vei sta tot timpul sa tragi de ea si vei fi exagerat de atenta la toate miscarile pe care le vei face, ceea ce nu te va ajuta sa te simti prea confortabil pe parcursul evenimentului.

Opteaza pentru o lungime decenta

Imaginea formata, in minte, despre rochia scurta poate varia de la o persoana la alta - poate ca tie ti se pare prea lunga o rochie cu doua palme deasupra genunchilor, in timp ce prietenei tale aceasta lungime i se pare ideala.

Indiferent de imaginea formata, un lucru este cert: evenimentele formale presupun o lungime cat se poate de decenta. Ok, poate ca ti se pare perfect normal sa porti o rochie mini sexy la o petrecere in club sau la o petrecere pe plaja, dar noi iti recomandam sa gandesti lucrurile un pic altfel cand vine vorba de un eveniment care se desfasoara intr-o locatie exclusivista si care impune, astfel, anumite standarde.

In general, pentru a evita orice "risc", te incurajam sa te orientezi catre un model de rochie scurta care nu arata mai mult decat ti-ai dori in momentele in care dansezi, in care te apleci sau in care stai pe scaun.

Nu uita de importanta echilibrului

Suntem convinsi ca iti doresti o aparitie sexy, fara a cadea, insa, in capcana vulgaritatii. Pentru a te feri de o astfel de capcana, echilibrul este crucial. De exemplu, daca alegi sa porti o rochie scurta mulata, care iti evidentiaza picioarele, cel mai indicat ar fi ca modelul rochiei sa fie mai degraba clasic si "cuminte" in partea superioara. Un decolteu mult prea generos sau un material transparent s-ar putea sa fie, in aceasta situatie, too much. Nu uita ca poti fi sexy si eleganta in acelasi timp!

Suntem convinsi ca, daca vei lua in considerare sfaturile prezentate in acest articol, nu doar ca vei obtine aparitia mult visata: sexy, fara a compromite in vreun fel eleganta si decenta.

Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
#rochii de seara, #dyfashion rochii online, #rochii elegante , #rochii