E-bebe.live a dat startul inscrierilor gratuite pentru vizitatori la primul targ virtual pentru parinti si copii intre 0-7 ani

Advertorial
Joi, 08 Aprilie 2021, ora 13:51
6821 citiri
E-bebe.live a dat startul inscrierilor gratuite pentru vizitatori la primul targ virtual pentru parinti si copii intre 0-7 ani
targ virtual FOTO: e-bebe.live

Publicul interesat de produse si servicii pentru bebelusi, copii pana la 7 ani si viitoare mamici din toata tara se intalneste la e-bebe live cu peste 100 de furnizori de top aliniati cu tendintele actuale. Accesul este gratuit si beneficiaza de oferte exclusive pentru articole si servicii precum: carucioare, mobilier, jucarii, imbracaminte, accesorii, pachete de nastere si recoltare de celule stem. Liderii pietei internationale vor fi prezenti la targ, precum si noi branduri locale promitatoare.

In fiecare zi de targ, 23, 24 si 25 aprilie se preconizeaza un trafic de 10.000 de participanti din toata tara, oferind cel mai mare potential de vanzari la un singur eveniment de la inceputul pandemiei.

Dupa doar 5 zile de la startul inscrierilor pentru sponsori si expozanti, cele mai importante maternitati private si banci de celule stem din Romania precum si peste 20 de retaileri de produse pentru copii si-au confirmat prezenta la targ.

Ziua de 25 aprilie este dedicata conferintelor educative. Specialisti recunoscuti la nivel national vor intra live pentru a aborda diferite subiecte de interes pentru proaspetele mamici, printre care: puericultura, metode actuale de parenting, nutritie, nastere, alaptare si sanatate mentala.

Dr. Emel Nuraltay - sef sectie Obstetrica Ginecologie in cadrul Sanador va sustine o sesiune dedicata nasterii, in timp ce Daniela Stan, Asistent Sef in cadrul Spitalului Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti) si vicepresedinte al Asociatiei Moaselor va sustine un curs despre alaptare. In agenda evenimentului sunt confirmati specialisti si din alte domenii conexe, precum Dr. Bogdan Ivanescu, care va aborda importanta recoltarii celulelor stem, precum si Oana Moraru, consilier educational si fondator al scolii Helikon si al platformei Vocea Parintilor, care va vorbi despre educatia timpurie dedicata copiilor intre 0-7 ani.

Vizitatorii la targ au acces la activitati interactive in mod gratuit, posibilitatea de a impartasi experiente cu alti parinti, de a compara produse, de a-si face liste de cumparaturi si de achizitiona produse si servicii la preturi exclusive.

Spre deosebire de targurile clasice, e-bebe.live promite o experienta premium atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori si acoperire simultana la nivel national. Vizitatorii au ocazia sa descopere oferte exclusive de la brandurile preferate, din confortul si siguranta propriului camin.

Initiativa propusa de Doctor MIT este sustinuta de Ministerul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, ca proiect din partea mediului privat, considerand ca poate avea un potential semnificativ pentru readucerea la viata a targurilor de profil, precum si beneficii importante aduse comunitatii.

"Ideea unui targ virtual este extraordinara si sunt sigur ca se va bucura de mult succes. Oamenii au posibilitatea sa interactioneze mult mai usor spre deosebire de un targ fizic, iar capacitatea de a impacta un numar impresionant de oameni este mult mai mare", a declarat domnul Ciprian Teleman, Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii.

Doctor MIT isi propune sa democratizeze accesul tuturor romanilor la o experienta premium, fara a pune in pericol sanatatea acestora. Conferintele educationale online vor fi sustinute de specialisti de top in parenting si domeniul medical. Printre temele abordate se numara puericultura, metode actuale de parenting, nutritie, nastere, alaptare, sanatate mentala si nu numai. Participantii vor avea acces gratuit la intreaga experienta timp de 3 zile in cadrul platformei e-bebe.live, fara a fi necesar sa descarce o anumita aplicatie. Inregistrarea la targ a vizitatorilor se face incepand cu 25 martie.

Pana in 2020, existau linii sau segmente de comert in Romania care depindeau cu 50% din cifra de afaceri anuala de targurile de specialitate, iar multi parinti isi planificau anumite achizitii in functie de targurile de primavara sau de toamna de profil.

"Platforma de targ e-bebe.live rezolva una dintre problemele generate de pandemie, respectiv interzicerea adunarilor mari. Familiile au astfel acces la diverse bunuri si servicii esentiale pentru mamici si copii, la oferte de pret exclusive. Aducem in fata lor toate aceste oportunitati, fara a-i pune in fata pericolului de a se infecta cu acest nou virus", a completat Dr. Bogdan Ivanescu, fondator Doctor MIT.

E-bebe.live este un eveniment organizat de Doctor MIT, cea mai completa platforma de sanatate din Romania acoperind zona de informare medicala prin emisiunea TV "Doctor MIT" in care Dr. Bogdan Ivanescu diseca si demonteaza miturile medicale in care am fost invatati sa credem. Doctor MIT scoate adevarul la iveala despre miturile medicale si pe YouTube, fiind canalul cu cel mai mare numar de vizualizari dintre toate canalele emisiunilor cu specific medical din Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Atac rusesc cu drone la Odesa. Nouă persoane au fost rănite, printre care doi bebeluși FOTO/VIDEO
Atac rusesc cu drone la Odesa. Nouă persoane au fost rănite, printre care doi bebeluși FOTO/VIDEO
Armata rusă a lansat un atac cu drone asupra Ucrainei care a rănit nouă persoane în portul Odesa de la Marea Neagră, dintre care patru copii. Capitala Kiev a fost și ea vizată, au anunţat...
Românii care își ajută părinții cu bani. Ce sume cheltuie: "Vreo 2.000 de lei pe lună. Iarna le dau mai mult"
Românii care își ajută părinții cu bani. Ce sume cheltuie: "Vreo 2.000 de lei pe lună. Iarna le dau mai mult"
Mulți tineri fac față cu greu cheltuielilor cotidiene și sunt sprijiniți financiar de părinți. Aceștia fie le oferă diferite sume de bani, fie le cumpără casă sau mașină. Ajutorul...
#targ, #targ virtual, #bebelusi, #copii , #stiri life style