Dr. Ruxandra Sinescu Baltateanu, despre interventiile estetice

Advertorial
Miercuri, 26 Februarie 2020, ora 16:22
38783 citiri
Dr. Ruxandra Sinescu Baltateanu, despre interventiile estetice

Dr. Ruxandra Sinescu Baltateanu, fondatoare a Project Beauty by Dr. Ruxandra Sinescu, este un chirurg plastician cu experienta, instruit in chirurgie plastica, chirurgie cosmetica, chirurgie reconstructiva, chirurgia mainii si arsuri.

Educatia de varf, experienta, angajamentul si daruirea ei in domeniul chirurgiei plastice si catre pacienti i-au castigat o reputatie excelenta.

Dupa absolvirea Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, dr. Sinescu a devenit rezident de chirurgie plastica, activand in Clinica de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva a Spitalului Clinic de Urgenta Bucuresti sub directa indrumare a domnului Profesor Doctor Ioan Lascar.

A urmat toate treptele de pregatire profesionala -medic rezident-specialist-primar, iar in anul 2011 a devenit coordonator al nou-infiintatului Compartiment de Chirurgie Plastica in Spitalul Universitar de Urgenta Elias, pe care l-a organizat de la zero si l-a transformat intr-un serviciu medical profesionist si complet functional.

Deoarece una din placerile sale este sa predea, este de asemenea conferentiar universitar in Departamentul de Chirurgie Plastica al UMF "Carol Davila".

Dr. Sinescu si-a desavarsit permanent pregatirea inca din rezidentiat prin multiple stagii in clinici internationale renumite (Washinghton DC, Koln, Milano, etc), fiind membru titular al ACPR (Asociatia Chirurgilor Plasticieni din Romania), ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery), ICOPLAST (International Confederation of Plastic Surgery Societies) si unul din putinii chirurgi romani membri ai prestigioasei societati americane de chirurgie plastica ASPS (American Society of Plastic Surgery).

Project Beauty reprezinta din 2010 proiectul sau de suflet, dezvoltandu-l si imbunatatindu-l constant, cu o reala inclinatie spre frumos si armonie si cu o dorinta statornica de autodepasire.

Dr. Sinescu intelege ca increderea in sine are o mare legatura cu aspectul fizic. Ii place sa imbunatateasca aspectul pacientilor sai deoarece astfel le imbunatateste adesea calitatea vietii.

Ochiul ei atent la detalii ii reflecta natura artistica, iar activitatea sa de chirurg plastician are la baza angajamentul de a obtine rezultate naturale, bine imbinate cu proportiile generale ale fetei sau corpului pacientului.

Dr. Sinescu este intotdeauna disponibila pentru a raspunde la orice intrebare si este dedicata sa va ajute sa va simtiti confortabil cu privire la procedura dumneavoastra. Ii face o reala placere sa va fie partener in calatoria dumneavoastra pe teritoriul chirurgiei estetice de bun gust.

Abordarea dnei dr. Sinescu cu privire la orice tratament incepe cu ascultarea pacientilor. Apoi, dupa o examinare complexa si completa, va evalua daca sunteti un candidat bun pentru procedura si va va explica optiunile de tratament, precum si ce asteptari realiste ar trebui sa aveti.

Daca va doriti o interventie pentru care nu sunteti un candidat potrivit, dr. Sinescu va fi sincera si va va explica de ce. Un lucru pe care dna dr. Sinescu nu il va face niciodata este sa va preseze spre interventii chirurgicale inutile, nesigure sau suplimentare.

Dr. Sinescu considera ca a fi medic este o onoare si un privilegiu - o profesie care nu poate fi facuta fara etica. La urma urmei, un chirurg plastician trebuie sa fie in primul rand un medic bun.

De ce sa alegeti Project Beauty?

● Chirurg plastician senior, certificat, care asculta;

● Echipa dedicata obtinerii de rezultate cu aspect natural;

● Oferim un nivel ridicat de siguranta si ingrijire in domeniul chirurgiei plastice;

● Va ajutam sa va atingeti obiectivele estetice;

● Personal cu experienta si empatie;

● Locatie moderna, centrala si confortabila

Chirurgia pleoapelor, denumita si blefaroplastie, este una dintre cele mai frecvente proceduri cosmetice faciale din Romania.

Ea presupune indepartarea excesului de piele si grasime de pe pleoapele superioare si inferioare pentru a rezolva problema pleoapelor cazute sau a pungilor de sub ochi.

Apeland la blefaroplastie, pacientii reusesc sa-si reimprospateze aspectul si sa stearga ani de pe fata, rezultatele fiind absolut naturale.

Aceasta interventie poate dura 1-2 ore. Dr. Sinescu va plasa inciziile in pliul pleoapei superioare si fie foarte aproape de marginea ciliara, fie transconjuctival pentru pleoapa inferioara, astfel incat cicaticile sa fie cat mai ascunse posibil. Ea va indeparta apoi excesul de piele si grasime.

Dna dr. Sinescu are o filozofie anume asupra frumusetii si practica interventii chirurgicale conservatoare si cu aspect natural, astfel incat va indepartastrict excesul, pentru a preveni un aspect fals sau vizibil "lucrat".

De obicei, aceasta procedura se face sub anestezie locala, ceea ce inseamna ca sunteti treaz, dar poate fi efectuata si cu anestezie generala, adica sunteti adormit. Puteti merge acasa imediat dupa operatie.

Este extrem de important sa ii spuneti medicului orice probleme medicale aveti si orice medicament luati, inclusiv suplimente pe baza de plante.

Recuperarea dupa blefaroplastie este in general lipsita de durere si rapida pentru majoritatea pacientilor. Pacientii se pot intoarce la activitati obisnuite in 3-5 zile.

Se recomanda evitarea exercitiilor fizice intense si activitatilor stresante timp de cateva saptamani dupa operatie, pentru a permite vindecarea completa. Dr. Sinescu va oferi instructiuni de recuperare amanuntite si individualizate in timpul consultatiilor preoperatorii.

Liftingul facial, sau ritidectomia, este o procedura chirurgicala cosmetica folosita pentru a recrea un aspect facial tineresc. Procedura poate reduce excesul de piele flasca din jumatatea inferioara a fetei si poate reda volum pometilor si zonei mediofaciale. Pe masura ce imbatranim, aspectul si forma fetei se modifica, pielea devine mai putin elastica, iar depozitele de grasime scad in unele zone ale fetei si cresc in altele.

Modificarile produse de varsta care pot fi reduse cu ajutorul unui lifting facial includ urmatoarele:

- Aspectul aplatizat al obrajilor

- Excesul de piele la nivelul mandibulei ("falcute")

- Adancirea santurilor dintre nas si coltul gurii

- Pielea flascasi excesul de grasime la nivelul gatului (daca procedura include un lifting cervical)

Un lifting facial nu este un tratament pentru ridurile superficiale, leziunile solare, ridurile din jurul nasului si buzelor superioare sau pentru neregularitatile de culoare ale pielii.

Uneori procedura se face cu sedare si anestezie locala, care amorteste zona operata. De obicei, este recomandata anestezia generala.

In general, un lifting facial implica ridicarea pielii si tensionarea tesuturilor si muschilor subiacenti. Grasimea de pe fata si gat poate fi sculptata, indepartata sau redistribuita. Pielea este apoi reaplicata pe contururile nou-createale fetei, excesul este indepartat, iar inciziile se inchid.

Inciziile pentru procedura depind de tehnicile care vor fi utilizate si de preferintele pacientului. Optiunile includ:

- O incizie traditionala de ridicare a fetei incepe de la tample in insertia paroasa, continua in jos si in jurul partii din fata a urechilor si se termina in spatele urechilor la nivelul scalpului inferior. Se poate face si o incizie sub barbie pentru a imbunatati aspectul gatului.

- O incizie limitata este o incizie mai scurta care incepe in linia parului chiar deasupra urechii, se continua pe partea anterioare a urechii, dar nu se extinde pana la nivelul scalpului inferior.

- Incizia pentru liftingul gatului incepe in fata lobului urechii si continua in jurul urechii in scalpul inferior. De asemenea, se face o incizie mica sub barbie.

Un lifting facial dureaza in general doua-patru ore, chiar mai mult daca se asociaza si alte proceduri. Dupa operatie veti avea pansamente putin compresive pentru a reduce edemul si vanataile si posibil chiar si tuburi subtiri de dren.

Liftingul facial presupune o perioada de repaus de circa 2-3 saptamani. Se recomanda evitarea exercitiilor fizice intense si activitatilor stresante timp de cateva saptamani dupa operatie, pentru a permite vindecarea completa.

Dr. Sinescu va oferi instructiuni de recuperare amanuntite si individualizate in timpul consultatiilor preoperatorii. Rezultatele se mentin pentru circa 10 ani.

Augmentarea mamara este una dintre cele mai frecvente proceduri chirurgicale pe care Dr. Ruxandra Sinescu le efectueaza. Este frecvent utilizata pentru a crea un volum mai mare si a ridica putin sanii.

Exista mai multe modalitati de a efectua aceasta procedura. Cu toate acestea, unele metode sunt mai sigure decat altele, iar Dr. Sinescu va poate explica pe larg detaliile in timpul consultatiei.

Exista diferite tipuri de implanturi mamare utilizate pentru marirea sanilor. Dr. Sinescu va poate ajuta sa decideti ce optiuni functioneaza cel mai bine pentru tipul dvs. particular de corp intr-o consultatie de chirurgie plastica unu la unu la Project Beauty.

Cele mai des folosite implanturi sunt cele siliconice, anatomice sau rotunde, cu suprafata texturata sau neteda.

De asemenea, exista posibilitatea de a transfera la nivelul sanilor grasime recoltata din alte zone ale corpului, singura sau impreuna cu un implant mamar.

Plasarea inciziilor prin care se introduc implanturile contribuie la succesul procedurii. Pentru a reduce cicatricile vizibile si pentru a obtine cele mai naturale rezultate, Dr. Sinescu foloseste incizii mici plasate fie sub san in santul inframamar, fie de-a lungul marginii areolei, unde sunt mai putin evidente.

Augmentarea mamara este o decizie majora. Dna dr. Sinescu este disponibila pentru a discuta si a raspunde la intrebarile pe care le puteti avea in ceea ce priveste marirea sanilor, pentru a explica toate optiunile disponibile, riscurile implicate, alternativele si beneficiile cheie, astfel incat sa puteti ajunge impreuna la o decizie potrivita pentru dumneavoastra.

Interventia chirurgicala dureaza de obicei 2-3 ore. Scopul Dr. Sinescu este acela de a obtine un aspect natural si atractiv. Ca femeie, intelege ce isi doresc femeile. Ea va optimiza dimensiunea si forma pentru fiecare pacienta, deoarece aceasta operatie necesita abilitate si o intelegere a formei si proportiilor.

Reductia mamara, cunoscuta si sub denumirea de mamoplastie de reducere, este o procedura folosita pentru a indeparta excesul de grasime, tesut si piele din sani.

Daca aveti sani mari, s-ar putea sa alegeti sa faceti o interventie chirurgicala de reducere a sanului pentru a usura disconfortul sau pentru a obtine o dimensiune a sanului proportionala cu corpul dumneavoastra.

Reductia mamara poate contribui, de asemenea, la imbunatatirea imaginii de sine si a capacitatii dumneavoastrade a participa la activitati fizice.

Operatia de reducere a sanilor este destinata femeilor care au sanii mari si doresc sa rezolve probleme precum:

- Durere cronica la spate, gat si umeri, care necesita medicamente

- Eruptii cronice sau iritatii ale pielii sub sani

- Activitate fizica limitata

- Imagine de sine scazuta legata de sanii mari

- Dificultate de a gasi sutiene si imbracaminte potrivite

Puteti beneficia de o interventie chirurgicala de reducere a sanului la orice varsta - uneori chiar si ca adolescent. Dar daca sanii nu sunt inca dezvoltati complet, este posibil sa aveti nevoie de o a doua operatie mai tarziu in viata.

Operatia de reducere a sanilor se face de obicei sub anestezie generala. Tehnica specifica folosita pentru a reduce dimensiunea sanilor dumneavoastra poate varia si poate cuprinde chirurgie cu incizii sau liposuctie pentru a elimina excesul de grasime din sani.

De obicei inciziile incep in jurul areolei si coboara pe fiecare san, apoi chirurgul indeparteaza excesul de tesut mamar, grasime si piele pentru a reduce dimensiunea fiecarui san, remodeleaza sanul si reaseaza mamelonul si areola.

Dna dr. Sinescu incearca intotdeauna sa obtina simetrie intre sani, dar s-ar putea sa apara unele variatii in ceea ce priveste dimensiunea si forma acestora. De asemenea, poate fi redusa dimensiunea areolei. Cicatricele dupa incizie se vor estompa in timp, dar nu vor disparea complet niciodata.

O interventie chirurgicala de reducere a sanului poate ameliora durerea din partea superioara a spatelui, gatului si umerilor. De asemenea, va poate creste capacitatea de a participa la activitati fizice si va vacrea o imagine de sine pozitiva si increzatoare. Este, impreuna cu blefaroplastia, interventia chirurgicala cu cel mai inalt grad de satisfactie din chirurgia estetica.

Rezultatul final este in general permanent - desi forma si dimensiunea sanului se pot schimba din cauza unor factori precum imbatranirea, cresterea sau pierderea in greutate.

Chirurgia post-bariatrica

Pierderea unui numar semnificativ de kilograme nu este usor de facut. Cu toate acestea, de multe ori, dupa aceea pacientii se confrunta cu probleme serioase legate de excesul de piele restant.

Din fericire exista o serie de proceduri de chirurgie plastica care sunt concepute pentru a aborda zonele cu piele flasca si mai putin tonifiate, care sunt deseori rezultatul unei pierderi semnificative in greutate.

Care sunt beneficiile chirurgiei post-bariatrice?

Conturarea corporal cuprinde o serie de interventii chirurgicale care sunt concepute special pentru a rezolva zonele cu probleme, beneficiile fiind:

- Imbunatatirea respectului de sine

- Imbunatatirea modului in care se potrivesc hainele

- Participarea la activitati precum inot sau sport

Ce tipuri de proceduri sunt disponibile?

- Abdomen: abdominoplastia este o procedura in care excesul de piele este indepartat din zona abdominala, iar muschii abdominali sunt retensionati. Paniculectomia este o procedura in care "sortul" excesiv al pielii este indepartat de sub ombilic.

- Fata si gatul: excesul de piele din zonele fetei si gatului este indepartat cu ajutorul unui lifting facial.

- Sani: se pot face ridicari de sani, implanturi mamare sau chirurgie de reducere a sanului.

- Brate: brahioplastia este o procedura care se adreseaza zonei superioare a bratului si indeparteaza excesul de piele.

- Fese si coapse: se folosesc in general liftingul fesier sau de coapse.

Uneori cateva dintre aceste proceduri se pot combina in acelasi timp operator, astfel incat pacientii sa obtina o satisfactie maxima.

De obicei pacientii vor alege fie un lifting alpartii superioare a corpului, respectiv bratele, spatele si sanii, fie o remodelare corporala inferioara, concentrandu-se pe fese, coapse si abdomen.

Pacientii care au in vedere chirurgia plastica post-bariatrica trebuie sa se consulte cu un chirurg plastician calificat, astfel incat nevoile lor individuale sa poata fi evaluate si sa poata fi elaborat un plan personalizat si sigur de tratament.

Labioplastia este o procedura chirurgicala care reduce si/sau remodeleaza tegumentul care acopera clitorisul feminin si deschiderea vaginala.

In unele cazuri, femeile au labiile foarte mari pe una sau ambele parti si pot suferi dureri in timpul actului sexual sau in timpul activitatilor zilnice.

Calatoria cu bicicleta, calaritul, purtarea hainelor stranse sau a costumelor de baie devin dureroase sau jenante. Unele paciente nu au disconfort, dar se simt nesigure din cauza aspectului labiilor lor.

Aceasta procedura se efectueaza, de regula, in ambulatoriu, sub anestezie locala. Pe zona se aplica o crema anestezica puternica, astfel incat anestezia injectabila ulterioara practic nu se mai simte.

Labioplastia este realizata pentru a defini mai bine labiile mici. Procedura dureaza aproximativ o ora. Exista multe modalitati de a efectua aceasta interventie chirurgicala, iar dr. Ruxandra Sinescu va va ajuta sa va informati si va va ghida catre metoda cea mai potrivita pentru dumneavoastra.

In unele cazuri, se poate resimti un anumit disconfort usor si edem, care de obicei dispar complet dupa 1-2 saptamani. Inciziile se vindeca rapid si se observa foarte rar. Puteti relua activitatea usoara la cateva zile dupa operatie, iar majoritatea pacientilor nu iau medicamente pentru durere mai mult de cateva zile.

In cabinetul dr. Ruxandra Sinescu Baltateanu se realizeaza si interventii estetice non chirurgicale, menite sa mentina tineretea si frumusetea cat mai mult timp posibil.

Carmen Bruma, Nico si Monica Rosu sunt doar cateva dintre vedetele care apeleaza la astfel de servicii estetice.

Contact: http://projectbeauty.ro/

Tel: 0740.929.544

Canal YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCUrf6Fw72h7AegEbviKArcw

Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan a dat cărțile pe față după ani buni. Primarul Bucureștiului a explicat de ce a ieșit din USR, partidul pe care l-a fondat. Ruptura dintre Nicușor Dan și USR a surprins pe...
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Candidatura Dianei Şoşoacă la Primăria Capitalei a fost respinsă. „Eu nu am anunţat niciodată public că voi candida. E un ordin de la Marcel Ciolacu”
Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 42 Municipiul Bucureşti a respins candidatura Dianei Şoşoacă, preşedintă a partidul S.O.S. România, pentru funcţia de primar general al Capitalei,...
#operatii estetice, #chirurgie estetica, #dr Ruxandra Sinescu Balta eanu , #frumusete