Despre pergole retractabile: un acoperis pentru terase All Seasons

Advertorial
Luni, 22 Martie 2021, ora 19:00
12180 citiri
Despre pergole retractabile: un acoperis pentru terase All Seasons
pergole FOTO: pergoledelux.ro

Nici o casa nu este completa fara o terasa cu bun gust si nici o afacere destinata relaxarii si petrecerii timpului liber nu poate functiona fara un astfel de spatiu. O terasa eleganta si inteligent conceputa, iti aduce satisfactii intregul an, iar daca ai un restaurant, o sala de evenimente sau o cafenea - iti asiguri venituri constante.

Tinand cont de importanta ei, ne-am gandit sa iti prezentam motivele pentru care niste pergole retractabile cu lamele de aluminiu reprezinta o solutie inteligenta pe termen lung, pentru ca tu sa te bucuri de terasa ta in orice anotimp.

Ce sunt pergolele retractabile cu lamele de aluminiu?

Acestea mai sunt intalnite si sub denumirea de pergole bioclimatice si reprezinta solutia perfecta pentru acoperirea teraselor, indiferent de zona in care locuiesti.

Acoperisul este compus din lamele din aluminiu care se rotesc si se retrag automat, fiind coordonate cu ajutorul unei telecomenzi si/sau a unei aplicatii mobile. Acoperisul retractabil se sprijina pe stalpi din aluminiu, ori poate fi ancorat unui perete de sprijin - in functie de necesitatile si planurile tale.

Cateva dintre variantele posibile sunt:

  • Pergola cu prindere de perete de sprijin si stalpi de sustinere
  • Pergola cu prindere de un perete, dar in consola (cu tiranti)
  • Pergola retractabila cu structura proprie
  • Pergola bioclimatica fara structura, care se poate atasa altei structuri

Cum te ajuta aceste acoperisuri retractabile pentru terase All Seasons?

Aceste acoperisuri retractabile pentru terase sunt foarte apreciate deoarece rezista la vant puternic, protejeaza de soarele arzator si sustin peste 200 kg de zapada/mp, asadar nu ai emotii la utilizare, indiferent de zona in care vrei sa o instalezi.

Materialele din care sunt confectionate nu ruginesc, nu se dilata si nu se contracta, iar intreg sistemul este conceput pentru a avea o viata indelungata.

Apa si zapada topita se scurg in jgheaburile si stalpii de sustinere, astfel vei avea terasa mereu uscata, fara efort.

Lamelele se rotesc si se retrag, permitand acoperirea si descoperirea terasei printr-un singur click sau apasare de buton, iar daca vrei o terasa inchisa - echipe profesioniste precum Pergole de Lux iti ofera solutii compatibile.

Bucura-te de o terasa All Seasons pe care o poti inchide si cu sticla glisanta, din care poti privi cum se asterne zapada, cum rasare sau apune soarele, poti admira imprejurimile dintr-un loc in care vei avea maxim de confort si siguranta!

Satisfactia va fi maxima daca folosesti si sistemele de iluminare. De asemenea, un sistem de umbrire lateral te va proteja in timpul verii de soarele arzator si iti va oferi intimitate. Aceste accesorii se pot integra aceleiasi aplicatii, pentru a putea acoperi sau descoperi terasa, a o deschide sau a o inchide in cateva secunde, fara efort.

Toate aceste sisteme iti vor transforma terasa intr-un spatiu unic, admirat si cautat de prietenii sau clientii tai. Tot ce trebuie sa faci este sa afli mai multe despre pergole retractabile, si sa iti oferi rasfatul unui acoperis pentru terase All Seasons!

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#pergole, #pergola, #casa , #stiri life style