Designerul Mihaela Drafta te invata cum sa porti o palarie - Sfatul de stil Ziare.com

Miercuri, 13 Martie 2013, ora 14:273928 citiri
Designerul Mihaela Drafta te invata cum sa porti o palarie - Sfatul de stil Ziare.com
Foto: Arhiva

Femeiele vor sa fie, in general, elegante, iar la un eveniment special cea mai la indemana varianta pentru a deborda de eleganta este sa apeleze la o palarie. Totusi, aceasta nu poate fi purtata de oricine si oricum.

"Palaria este unul din elementele care sunt, de regula, purtate ori la prezentari de moda, in defilari, ori in zona de plaja si iahting sau la evenimentele familiilor regale. Sunt accesorii mai putin permisive in zona vestimentara de zi cu zi si chiar la evenimentele clasice de tip cocteil sau black tie", a declarat designerul Mihaela Drafta, pentru Ziare.com.

Este foarte important ca femeia care vrea sa poarte o palarie sa se gandeasca din start si la accesoriile cu care vrea sa se afiseze. Si hainele trebuie alese cu mare atentie.

Fara boruri largi cand fata e rotunda si lata

"Tinutele trebuie sa aiba linii cat mai simple, de preferinta taioare sau rochii de coceil", explica Mihaela Drafta.

Vestea buna este ca nu conteaza varsta atunci cand optezi pentru o astfel de varianta.

"Mare atentie ca structura fetei sa fie in armonie cu geometriile lor. Spre exemplu, nu este indicat sa poti boruri largi cand ai fata rotunda si lata. Cand avem trasaturi clasice, putem opta pentru palaria cu voalete. In rest, sa fim atente sa nu ne accentueze defectele fizionomiei fetei", a adaugat designerul.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News