De unde poti achizitiona detergenti BIO?

Advertorial
Marti, 30 Martie 2021, ora 17:42
4045 citiri
De unde poti achizitiona detergenti BIO?
detergenti bio FOTO: zabe.ro

Zabe.ro este un magazin online a carei misiune este de a aduce un plus de sanatate in vietile clientilor sai, prin produsele pe care le comercializeaza. In oferta sa au fost incluse produse BIO, furnizate de producatori atestati in producerea alimentelor, produselor pentru bebelusi si copii, cosmeticelor, suplimentelor alimentare si a produselor pentru curatenie.

Potrivit reprezentantilor magazinului online, "ZABE inseamna zambet, armonie, bunastare si echilibru", iar scopul acestora este ca toti clientii sa perceapa magazinul ca sursa a acestor stari care contribuie la calitatea vietii. Persoanele care viziteaza magazinul online vor fi placut surprinse sa gaseasca aici toate produsele care le pot fi necesare in viata de zi cu zi, inclusiv detergenti BIO.

Sectiunea magazinului online dedicata produselor de curatenie este generoasa si, intre altele, include:

Produse BIO pentru curatenia casei

Curatenia casei este foarte importanta pentru sanatatea celor care locuiesc in ea, motiv pentru care oamenii fac eforturi pentru a mentine toate suprafetele impecabile.

Produsele BIO pentru curatenia casei, din oferta Zabe, sunt hipoalergenice si nu au parfum, elimina mirosurile neplacute si curata foarte bine orice tip de suprafata din locuinta. Formulele acestor produse contin doar ingrediente naturale - lamaia, otetul si bicarbonatul de sodiu, fiind ingrediente utilizate la scara larga de catre producatori.

Detergenti universali BIO foarte eficienti

Formulele detergentilor BIO nu contin substante chimice, coloranti, substante modificate genetic sau conservanti, prin urmare, nu irita pielea si nu au risc pentru anumite afectiuni. PH-ul detergentilor BIO este neutru, iar formulele sunt fundamentate pe extracte, esente din plante si uleiuri naturale esentiale.

Detergentii universali BIO din oferta magazinului online Zabe.ro pot fi utilizati pentru orice suprafata din casa - bucatarie, baie, pardoseli, dar si pentru vase si haine. Acestia pot fi folositi inclusiv pentru hainele bebelusilor si a persoanelor cu pielea sensibila.

Detergentii BIO curata imbracamintea si au un miros placut, pentru ca formulele lor sunt fundamentate pe extracte de plante si uleiuri esentiale.

Detergenti pentru pete

Detergentii BIO pentru scos petele nu contin clor, fosfati sau chimicale, ci doar agenti eficienti care provin din plante care pot sa curete in profunzime si sa scoata petele de pe haine, canapele, covoare si alte tesaturi. Prin urmare, sunt siguri pentru piele, pentru ca au in continut uleiuri vegetale, si au un miros placut, datorita uleiurilor esentiale.

In ceea ce priveste detergentii, oferta Zabe nu se opreste aici. Pe rafturile magazinului online sunt asezate si alte tipuri de detergent, care asteapta clienti atenti la sanatatea lor si a mediului inconjurator. Din oferta nu lipsesc detergentii BIO pentru toaleta, dezinfectantii BIO, detartrantul si multe altele.

Grija pentru propria sanatate incepe de acasa si este conditionata de alegeri, iar Zabe este o alegere responsabila pentru toti cei care se pretuiesc!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#detergenti bio, #detergent, #detergent bio , #stiri life style