De la rochii traditionale, la stiluri clasice sau moderne, iata tendintele din acest an!

Advertorial
Vineri, 21 Mai 2021, ora 16:59
11168 citiri
De la rochii traditionale, la stiluri clasice sau moderne, iata tendintele din acest an!
rochii traditionale FOTO: jojofashion.ro.

Rochia este un element de baza in dulapul majoritatii femeilor si este unul dintre cele mai versatile articole de imbracaminte pe care le poti avea. Astazi, suntem rasfatate cu atatea modele si stiluri, de la rochii traditionale, la stiluri clasice sau extravagante, incat poate fi coplesitor sa facem alegerea potrivita, tinand in acelasi timp cont de tendintele actuale.

Cu toate acestea, exista cateva modele esentiale de rochii pe care toata lumea ar trebui sa le aiba in dulap. Aceste rochii clasice sunt trans-sezoniere si atemporale. Cheia aici este sa alegi culori clasice sau imprimeuri care nu se vor demoda. Acorda atentie croielii si siluetelor care iti pun in evidenta corpul, decolteurilor care pot face diferenta si texturilor sau modelelor care fac aceste piese unice. De la rochii traditionale la modele de ocazie, am enumerat tipurile esentiale de rochii pe care fiecare femeie ar trebui sa le aiba in dulap pe tot parcursul anului si care sunt in tendinte chiar acum.

Rochie neagra

Este de la sine inteles ca fiecare femeie are nevoie de o rochie neagra in dulapul ei. Negrul este infailibil pentru o tinuta sic si foarte usor de purtat, in functie de ocazie, cum ar fi cina sau o petrecere cocktail. Atunci cand selectezi o rochie neagra, opteaza pentru un stil mai simplu si mai clasic decat unul orientat spre tendinta, astfel incat sa o poti purta mereu, indiferent de sezon. O rochie traditionala neagra cu motive florale sau geometrice poate fi o optiune moderna si este la moda in acest an.

Rochii teaca

Modelele de rochii teaca sunt esentiale pentru dulap, deoarece pot parea conservatoare, dar feminine. Functioneaza pentru orice ocazie, chiar si pentru interviuri de lucru, intalniri sau locuri de munca. Acest tip de rochie teaca arata bine pe toate tipurile de corp, deci, asigura-te ca ai una in garderoba ta.

Rochii traditionale

Modelele de rochii traditionale, cu motive folclorice sunt din ce in ce mai preferate de romance, si nu numai. Si au si de ce, sunt foarte confortabile, usor de asortat si potrivite pentru aproape orice ocazie. Fie brodate manual, cu accente florale sau geometrice, aceste rochii cu motive traditionale sunt un plus in garderoba oricarei femei. Sunt elegante si foarte versatile si pot fi purtate la orice eveniment, formal sau mai putin formal.

Rochii maxi

Indiferent daca doresti sa petreci ziua pe plaja, sa iesi seara la o plimbare cu prietenii sau sa treci cu bine peste o zi caniculara de vara, o rochie maxi confortabila este ceea ce ai nevoie. Completeaza tinuta cu o pereche sandale si bijuterii, si toata lumea isi va dori sa arate la fel de elegant si confortabil ca tine! In timp ce modelele de rochii traditionale maxi in culori solide sunt intotdeauna un pariu sigur care functioneaza pe tot parcursul anului, poti opta si pentru modele cu imprimeuri florale, si chiar cu motive traditionale daca nu ai deja in dulap.

Rochii asimetrice

Daca nu esti sigura de formalitatea evenimentului la care vrei sa participi, opteaza pentru o rochie asimetrica. Pe piata poti gasi o varietate de rochii asimetrice, de la modelele traditionale mai lungi in spate si mai scurte in fata, pana la modele fara maneci pe o parte si cu maneca lunga pe cealalta parte. Indiferent de forma corpului, vei gasi un model potrivit pentru tine.

Rochii de seara

Cand vine vorba de alegerea unei rochii de seara, poate fi tentant sa alegi optiunile stralucitoare pe care probabil nu ajungi sa le porti niciodata in viata "de zi cu zi". In schimb, alege un design clasic, dar simplu, intr-o culoare neutra. Foloseste accesorii pentru a schimba aspectul. O tesatura pentru toate anotimpurile, cum ar fi matasea sau crepul, este o alegere ideala. De asemenea, modelele de rochii traditionale de seara, cu motive inspirate din folclor sunt la moda in acest an, asadar asigura-te ca ai un astfel de model in garderoba ta.

Rochii drapate

Diane Von Furstenberg a creat faimoasa rochie drapata in anii 1970 si dintr-un motiv intemeiat. Aceasta este probabil una dintre cele mai versatile rochii pe care le poti purta. Alege un model intr-o tesatura din jersey si asociaza-l cu stiletto sau cizme. Nu iti fie teama sa incerci un model indraznet!

Toata tipurle de rochii traditionale, de seara, asimetrice, drapate sau maxi le gasiti pe https://www.jojofashion.ro/

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
#rochii, #rochii traditionale, #stil feminin , #stil