De ce vedetele recomanda INFRAFIT?

Luni, 27 Octombrie 2014, ora 10:40
4250 citiri
De ce vedetele recomanda INFRAFIT?

Pentru ca este singura clinica DETOX din Romania specializata in medicina biologica functionala non-invaziva si in accelerarea metabolismului de ardere a grasimilor.

Pentru ca aici poti face terapii de preventie si mentinere a sanatatii dar in aceeasi masura poti trata si boli grave prin metode de medicina biologica functionala.

Pentru ca la Infrafit vii cu probleme de sanatate, cu toxine, cu stress, cu kilograme si centimetri in plus, insa de fiecare data pleci fara ele.

Pentru ca toate metodele, terapiile si procedeele DETOX, slabit, anti-stress sau anti-aging sunt identice sau chiar mai performante fata de alte centre similare din Europa

Pentru ca echipa de medici si specialisti este ultra-specializata.

Pentru ca tehnologia este cea mai noua in domeniu si ultra performanta.

Pentru ca preturile sunt accesibile in comparatie cu alte centre similare din Europa,

Pentru ca vedetele au ales sa investeasca in sanatate, si pentru ca este mai usor si mai putin costisitor sa previi in loc sa tratezi.

***

Amalia Nastase

Cred in detoxifiere si chiar urmez astfel de cure de cel putin doua ori pe an. Este o metoda extraordinara de preventie, de mentinere a sanatatii si a siluetei. De cand exista Centrul INFRAFIT, nu mai sunt nevoita sa plec din tara pentru DETOX si-mi convine de minune acest lucru pentru ca salvez timp si bani. Licentele lor sunt foarte serioase, echipa de medici si specialisti este excellent pregatita, iar tehnologia brevetata si omologata la nivel mondial.

Am urmat de curand un program DETOX complex la Infrafit, iar rezultatele au fost ultra vizibile si foarte rapide. Pe langa beneficiile aduse sanatatii, am si slabit cateva kg bune in doar o saptamana, iar pielea este mai luminoasa, si mai hidratata. Pur si simplu infloresti! Si pentru a pastra greutatea castigata in urma DETOX-ului, tot la ei urmez terapia care accelereaza arderile si repara metabolismul.

Sebastian Bodu

Apreciez centrul Infrafit pentru ca ofera mai multe servicii de care am nevoie si pentru ca s-a ridicat intotdeauna la nivelul meu de asteptari, pentru ca dispune de licente serioase si pentru ca, indifferent ca vorbim de o boala, de slabit sau de rebalansare psihica metodele lor de tratament abordeaza si repara in primul rand cauza biologica.

La Infrafit poti diagnostica orice problema de sanatate pentru ca dispune de cele mai performante tehnologii in acest sens, poti si trata o multitudine de afectiuni prin medicina biologica functionala non-invaziva in care ei sunt ultra-specializati, poti urma terapii de preventie si de mentinere a sanatatii prin procedee complexe de detoxifiere a organismului, poti slabi rapid prin accelerarea metabolismului sau poti elimina efectele produse de stress-ul cotidian. Infrafit este o investitie laudabila si in ceea ce ma priveste, si-a castigat dreptul la aprecieri si recomandari.

Radu F Constantinescu

INFRAFIT nu e cosmetica. M-am convins dupa ce am fost sceptic, chiar ironic.

Am urmat programul de 14 zile si am simtit ca fac ceva pentru mine. Fara sa fiu bolnav. Fara sa ma doara de fapt, pentru ca toti avem cate ceva. Un om sanatos este doar un om insuficient investigat.

Am pierdut 7 kg in 14 zile, iar Muza, pe langa kilograme, a pierdut si 6 cm in talie si 4 in jurul coapselor.

Ce mai pierzi la Infrafit? Din garderoba. Aia formata din haine pe care le-ai ales special ca sa-ti ascunda niste probleme pe care acum nu le mai ai. Pierzi senzatia aia tampita de stress, pierzi toxine, pierzi kilograme, pierzi centimetri... ai numai de pierdut!

Si toate pierderile astea sunt de fapt un mare castig pentru tine si sanatatea ta.

Ilinca Goia

Inainte sa devin clienta fidela a centrului Infrafit, am studiat pe internet date, fapte, testimoniale si m-a atras logica ce reiese din toate acestea coroborate. Pur si simplu face sens. Dupa fiecare vizita in Centrul infrafit m-am simtit mai bine, fiindca am descoperit cate ceva nou pas cu pas. Ma aflu pe la jumatatea acestei frumoase calatorii si abia astept sa treaca "ziua-tampon" ca sa ma reintalnesc cu acest spatiu.

Totul este alcatuit frumos, cu gust, cu dragoste si respect, de la mirosul proaspat ce te intampina din usa de intrare la stilul deferent si prietenos, atentia si zambetul cald al gazdelor... pana la fiecare tratament in parte, pe care-l redescoperi cum spuneam si ti-l poti imbunanatati de la o sedinta la alta. Ceea ce am dobandit odata cu aceasta experienta insa mi se pare cel mai valoros: incepi sa-ti respecti altfel fiecare secunda petrecuta in compania proprie si in grija proprie si te pretuiesti altfel, mai bine, mai just si mai eficient.

Roxana Iliescu

Am incercat la viata mea toate aparatele de slabit posibile si imposibile, insa efectele erau efemere. Anul acesta insa, au aparut cateva kg in plus. Asa ca InfrafitX mi-a atras atentia, mai ales pentru ca este un aparat care-ti accelereaza metabolismul. M-am documentat asupra cercetarilor medicale si mai ales a rezultatelor si l-am incercat.

De la prima sedinta, simti pur si simplu procesul de remodelare. Dupa 5-6 sedinte, senzatia de "pufosenie" disparuse complet, celulita incepuse si ea sa inteleaga ca trebuie sa se retraga si efectiv aveam mai multa energie, pentru orice. Starea de bine pe care mi-o da este inegalabila.

Luana Ibacka

In randul obiectivelor propuse la acest inceput de an, a fost "sa arat fabulos!"- o situatie care parea greu de realizat dupa sezonul sarbatorilor. Am apelat insa la InfrafitX, un aparat revolutionar care intr-adevar iti reprogrameaza si iti accelereaza metabolismul in toate sensurile pozitive. Dupa doar 3 saptamani, aratam realmente fabulos, fara macar sa renunt la anumite lucruri interzise unei vieti cumpatate.

Urmez cu regularitate acest program, pentru tonus muscular si pentru mentinerea metabolimului la nivel optim. Acum, ca exista si in Romania, recomand doamnelor, sa ia cunostinta despre multiplele beneficii pe care acest sistem le aduce organismului.

Ovidiu Herea

Despre Infrafitx, am auzit initial intr-o clinica medicala din Italia, unde ma recuperam dupa o accidentare. Specialistii si medicii laudau sistemul pentru efectele incredibile pe care le are asupra organismului si pentru faptul ca repara si accelereaza metabolismul de ardere a grasimilor. Cum n-am avut niciodata probleme cu greutatea, recunosc ca initial nu mi-a starnit interesul.

Iarna trecuta insa, cata vreme au fost intrerupte antrenamentele la club, veneam des la centrul Infrafit. Intr-una din zile, dupa ce mi s-a explicat ca aparatul nu se adreseaza exclusiv celor care vor sa slabeasca m-am hotarat sa inlocuiesc exercitiile fizice din timpul vacantei cu InfrafitX. Dupa prima sedinta la o intensitate peste medie, pot spune ca aparatul poate inlocui ORICE antrenament cardio. In plus, aveam extrem de multa energie si buna dispozitie, motive pentru care am si continuat sa il folosesc.

Uimirea a fost sa descopar ca dupa sarbatori, cantarul nu arata nici macar un gram in plus. Asta mi-a demonstrat ca aparatul chiar face ceea ce promite: accelereaza metabolismul de ardere a grasimilor si creste consumul caloric.

REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
#vedete InfrafitX, #clinica DETOX Infrafit, #centru detox Romania , #stil