De ce sa iti faci mobila la comanda pentru intreaga locuinta

Advertorial
Joi, 13 Mai 2021, ora 14:15
5028 citiri
De ce sa iti faci mobila la comanda pentru intreaga locuinta
Mobila FOTO: pexels.com

Ai nevoie de o schimbare in locuinta ta, dar nu gasesti piesele care sa se plieze pe stilul de viata si gusturile tale? Mobila la comanda este cea mai buna solutie in acest caz fiindca este conceputa special pentru tine. Obtii rezultatele la care visezi fara sa mai pierzi timpul prin magazinele de profil si fara sa ai parte de neplaceri la montaj.

Descopera in continuare motivele pentru care mobila la comanda este cea mai buna optiune, fie ca te pregatesti sa amenajezi intreaga casa ori doar anumite incaperi.

Mobila la comanda este cea mai buna solutie pentru optimizarea spatiului

Piesele de mobilier personalizate iti permit sa optimizezi la maximum fiecare incapere, chiar si cele de mici dimensiuni. Asadar, fie ca faci mobila la comanda pentru bucatarie, living ori dormitor, vei putea sa te folosesti de fiecare centimetru. Cea mai importanta regula este sa se efectueze cu atentie masuratorile. Daca ai dubii in anumite privinte, nu ezita sa ceri sfatul specialistilor in domeniu.

Creeaza-ti mobila la comanda cu MAM Bricolaj! Magazinul iti pune la dispozitie o gama vasta de produse: accesorii pentru bucatarie, balamale, blaturi, canturi, chiuvete, console, cuiere, electrice, electrocasnice, manere, panouri mdf, organe asamblare, picioare pentru mobilier, profile de aluminiu, saltele, somiere, scaune, mese, sisteme de usi glisante pentru dressing, sisteme pentru sertare, sisteme de ridicat, usi de interior si altele de acest tip.

Mobilierul personalizat se combina perfect cu restul pieselor din casa

Cu siguranta ai observat ca atunci cand vrei sa schimbi anumite piese de mobilier din casa, este dificil sa gasesti un obiect care sa se imbine cu celelalte. Fie nu se potriveste nuanta, fie nu exista armonie intre stiluri ori nu se incadreaza in dimensiunile dorite. Apar multe provocari de acest fel, iar timpul tau este pretios, asa ca cel mai bine este sa optezi pentru mobila la comanda. Nu ar fi minunat sa gasesti panouri din pal melaminat in nuanta dorita si sa iti creezi exact piesa de care ai nevoie? Sau de cate ori nu ai suspinat cand gaseai un obiect de mobilier care te atragea, dar ai fi vrut sa aiba alte picioare ori manere? La MAM Bricolaj ai la dispozitie un total de peste 10.000 produse in stoc si alte 8.000 de produse disponibile pe comanda. Acum ai ocazia sa iti construiesti de la A la Z mobilierul mult visat.

Mobila la comanda iti respecta fiecare cerinta legata de design

Unul dintre cele mai mari avantaje de care te bucuri atunci cand optezi pentru mobila la comanda este ca poti planifica fiecare detaliu. Tu alegi forma, materialul, nuanta si accesoriile, fie ca este vorba de mobila pentru bucatarie, hol, sufragerie ori dormitor.

Astfel te bucuri de piese unice, care iti reprezinta personalitatea. Ideile tale se transforma in realitate, iar sentimentul ca nu vei mai gasi aceeasi mobila si in alte case este minunat.

Mobila la comanda este mai prietenoasa cu bugetul tau

Realizarea mobilei la comanda te-ar putea ajuta sa faci economii importante pentru casa. In unele cazuri piesele expuse in showroom sunt mai scumpe, insa poti obtine modele mai ieftine daca optezi pentru alte materiale ori daca simplifici designul. Un rol esential in stabilirea pretului ii au urmatoarele elemente: calitatea materialelor folosite, accesoriile suplimentare si brand-ul. De exemplu, MDF-ul este un material mai calitativ decat PAL-ul, dar acesta este si mai scump. Vestea buna este ca poti obtine un pret mai bun daca combini cele doua tipuri de materiale. Astfel faci economie, dar te bucuri si de calitate si rezistenta in timp.

Daca te numeri printre pasionatii de DIY (Do it yourself) si bricolaj, atunci cu siguranta vei fi incantat sa te ocupi personal de montarea corpurilor de mobilier. Ceea ce inseamna ca vei economisi si banii pentru montaj. La cerere, o echipa de profesionisti te poate ajuta cu aplicarea cantului, debitare PAL / MDF si PFL, debitare rame aluminiu si frezare de gauri.

Toate ideile tale care pareau greu de pus in practica pana acum vor prinde viata. Mobila la comanda iti permite sa te bucuri de piesele la care visezi, sa faci economii si sa optimizezi cat mai bine spatiul de care dispui.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#mobila la comanda, #mobila, #accesorii mobila, #bricolaj , #decoratiuni interioare