De ce sa investesti intr-o tabla magnetica pentru copilul tau?

Advertorial
Miercuri, 20 Ianuarie 2021, ora 12:20
4734 citiri
De ce sa investesti intr-o tabla magnetica pentru copilul tau?
Sursa foto: https://pixabay.com

La varste fragede, copiii sunt extrem de curiosi, cautand mereu sa exploreze ce se intampla in jurul lor. De aceea, parintii trebuie sa le ofere obiecte cu ajutorul carora sa se dezvolte din punct de vedere intelectual, dar si emotional. De exemplu, este o idee excelenta ca oamenii sa le ofere celor mici o tabla magnetica. Este vorba despre un obiect care poate fi folosit pentru mai multe tipuri de activitati.

Alfabetul, mai usor de invatat cu ajutorul vizualului

Unul dintre cele mai importante motive pentru care parintii ar putea sa le cumpere copiilor o tabla magnetica este acela ca astfel, cei mici pot invata foarte usor alfabetul. De exemplu, ei pot scrie pe tabla literele, pentru ca mai apoi sa le stearga si sa incerce din nou.

Copiii pot invata si culorile folosind o tabla magnetica

Pe langa markerele negre, oamenii le pot oferi celor mici si markere colorate. Este vorba despre o solutie excelenta prin care copiii pot invata culorile si se pot obisnui cu ele. Mai mult, desenatul este o activitate recreativa, care ajuta la stimularea imaginatiei, dar si la impulsionarea celor mici catre a intreprinde lucruri care sa le faca placere.

Usor de intretinut

Spre deosebire de flipchart-urile pentru care sunt necesare coli albe, tablele magnetice sunt mult mai usor de intretinut. Este suficient ca oamenii sa cumpere bureti speciali si spray-uri de calitate, cu care sa poata sterge scrisul si desenele.

Dimensiuni diverse

In functie de cat de des considera parintii ca vor folosi copiii tabelele magnetice, pot alege modele mai mari sau mai mici. In mediul online pot gasi orice dimensiune isi doresc, ceea ce reprezinta un mare avantaj.

Rezistente pe termen lung

Datorita materialelor din care sunt realizate, tablele magnetice pot fi folosite o perioada indelungata, fara a prezenta defectiuni. Este adevarat ca cei mici le pot darama din greseala, insa acest lucru nu produce impedimente in utilizarea obiectelor.

Stimularea creativitatii

Printre motivele pentru care este recomandat ca parintii sa mai in considerare ideea de a investi in table magnetice se numara si faptul ca astfel pot sa le incurajeze copiilor imaginatia. Atunci cand au posibilitatea de a se exprima prin desen, cei mici ii pot uimi pe adulti!

Usor de comandat online

Nu in ultimul rand, tablele magnetice pot fi comandate extrem de usor din mediul online. Parintii interesati de astfel de obiecte nu trebuie decat sa aiba conexiune la Internet, iar ulterior, in cel mai scurt timp vor primi coletele acasa. Cu siguranta copiii vor fi extrem de incantati si vor avea posibilitatea de a-si pune in valoare personalitatea, dar si de a invata lucruri noi, extrem de interesante.

Pedagogii recomanda oamenilor sa nu ii lase pe cei mici sa faca doar ceea ce vor, ci sa ii indrume spre activitati recreative, care sa ii ajute pe termen lung. Desenul si scrisul sunt doar 2 dintre activitatile pe care cei mici le pot intreprinde cu ajutorul tablelor magnetice!

Mai mulți copii ucrainieni, care fuseseră transferați cu forța în Rusia, s-au întors la familii. Kievul estimează că 20.000 de minori au fost deportaţi
Mai mulți copii ucrainieni, care fuseseră transferați cu forța în Rusia, s-au întors la familii. Kievul estimează că 20.000 de minori au fost deportaţi
Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a declarat miercuri, că şaisprezece copii ucraineni care fuseseră "transferaţi cu forţa în Rusia" au fost "reuniţi cu familiile lor", după ce...
Românii care își ajută părinții cu bani. Ce sume cheltuie: "Vreo 2.000 de lei pe lună. Iarna le dau mai mult"
Românii care își ajută părinții cu bani. Ce sume cheltuie: "Vreo 2.000 de lei pe lună. Iarna le dau mai mult"
Mulți tineri fac față cu greu cheltuielilor cotidiene și sunt sprijiniți financiar de părinți. Aceștia fie le oferă diferite sume de bani, fie le cumpără casă sau mașină. Ajutorul...
#tabla magnetica, #tabla magnetica pentru copii, #copii , #copii