De ce sa alegi tapet pentru decorarea locuintei?

Advertorial
Vineri, 30 Iulie 2021, ora 15:13
4893 citiri
De ce sa alegi tapet pentru decorarea locuintei?
tapet FOTO: vladila.ro

Atunci cand vrei sa aduci o schimbare locuintei, cea mai buna alegere pe care o poti face este sa decorezi peretii cu tapet. Tapetul este o varianta de impact, care se preteaza in orice locuinta si vine la pachet cu o serie intreaga de beneficii.

Are o acoperire perfecta - in locuintele cu pereti ce prezinta imperfectiuni, tapetul se dovedeste a fi solutia ce elimina neajunsurile si asigura perfectiune. La casa de tapet Vladila gasesti o colectie intraga de tapet de calitate si atractiv, ideal pentru acoperirea peretilor cu aspect mai putin placut.

Se intretine usor – nu necesita tratamente speciale, nefiind indicata utilizarea detergentilor si a produselor pe baza de clor. Se curata pur si simplu cu o laveta curata sau cu o perie moale. In cazul tapetului din hartie, se foloseste laveta uscata, iar in cazul tepetului lavabil sau semi-lavabil, se poate utiliza laveta umeda.

Are durabilitate extinsa – un tapet de calitate ingrijit corespunzator dureaza ani de zile, fara sa isi piarda din intesitatea culorilor si aspectul.

Se aplica usor – aplicarea tapetului nu necesita cunostinte prea mari si nici experienta unui profesionist. Se curata peretii de praf si alte reziduri, se aplica uniform adezivul (fie direct pe perete, fie pe tapet), dupa care se fixeaza fasiile de tapet de sus in jos, urmarind eliminarea bulelor ce se pot forma in interior. Nu se lasa spatii libere intre fasii si nici nu trebuie suprapuse.

Se indeparteaza usor – fasiile de tapet se desprind usor, astfel poti schimba oricand tapetul existent cu un alt model.

Ofera posibilitati multiple – sunt disponibile variate modele de tapet, incepand de la cele mai simple, pana la cele mai complexe. Colectiile de tapet de la Vladila reflecta in modelele sale cele mai deosibite imagini din natura si nu numai, oferind incaperilor o ambianta relaxanta si un aspect deosebit.

Fiind un element de design cu impact asupra incaperilor, tapetul trebuie ales cu grija. Criteriile care stau la baza alegerii modelului potrivit sunt dimensiunea camerei, luminozitatea si stilul de amenajare. In camerele mici se preteaza colectiile de tapet de la Vladila in nuante cat mai deschise, care ofera un plus de luminozitate. Se poate aplica tapet fie pe un singur perete din incapere, fie pe toti.

Sunt mai multe sfaturi ce pot fi luate in considerare pentru a maximiza spatiul cu ajutorul tapetului. Spre exemplu, se poate aplica tapet in dungi verticale pentru a oferi senzatia unui spatiu mai inalt ori in dungi orizontale pentru marii camera.

In camerele mari si bine luminate, pot fi aplicate modele de tapet complexe. De exemplu, pentru a obtine un contrast puternic, se poate aplica pe un singur perete un tapet in culori intense, iar restul peretilor se pot vopsi intr-o lavabila monocrom ori se poate aplica un model simplu de tapet. De asemenea, se poate opta si pentru jocul de culoare.

Modelele de tapet disponibile pe piata satisfac preferintele tuturor. Iubitorii de arta vor imbratisa cu drag tapetul grafic. Pasionatii de natura se pot bucura de atmosfera relaxanta oferita de modelele inspirate din mediul natural. Pana si camera copiilor va fi mai vesela cu ajutorul modelelor creative, care starnesc imaginatia celor mici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#tapet, #amenajare casa, #tapet casa, #design interior , #decoratiuni interioare