De ce Foresto este una dintre cele mai folosite zgarzi antiparazitare?

Advertorial
Marti, 26 Ianuarie 2021, ora 13:35
12025 citiri
De ce Foresto este una dintre cele mai folosite zgarzi antiparazitare?
Sursa foto: shutterstock.com

Atunci cand alegi sa ai alaturi un animal de companie, stii ca in schimbul iubirii si loialitatii pe care acesta ti le ofera va trebui sa il ingrijesti, astfel incat acesta sa fie cat mai fericit si sa nu ajunga sa sufere de anumite afectiuni.

Indiferent ca iti cresti cainele sau pisica la bloc, intr-un apartament, sau locuiesti la casa si animalutul tau sta mai mult afara, acesta este expus in egala masura parazitilor, cum sunt puricii si capusele. Odata ce temperaturile incep sa creasca, riscul ca animalul tau de companie sa adune in blana purici sau capuse este tot mai mare.

Fiecare stapan de caini sau pisici trebuie sa stie sa previna aceste incidente si sa ia cele mai bune masuri, pentru fericirea companionului sau dar si a intregii familii, care poate avea de suferit grav din cauza puricilor sau capusele pe care patrupedul le poate aduce cu el, in casa.

Foresto - eficienta dovedita!

Zgarda antiparazitara Foresto poate deveni aliatul tau numarul 1 in lupta cu puricii si capusele care invadeaza blana animalelor de companie! Zgarda Foresto si-a dovedit utilitatea in atat de multe situatii, incat astazi este una dintre cele mai folosite zgarzi antiparazitare.

Daca ai incercat pana acum o multime de metode, de la prafuri, sampoane, la picaturi si alte solutii care pot fi chiar nocive, doar ca sa iti stii animalutul in siguranta si sa tii la distanta puricii si capusele, insa multe dintre acestea nu au dat rezultatele pe care le-ai asteptat, este momentul sa incerci zgarda antiparazitara Foresto. Aceasta ofera o protectie excelenta, puricii si capusele nu se vor mai apropia de blana animalului tau de companie si in felul acesta nici nu mai exista riscul contactarii unor boli grave pe care acesti paraziti le transmit si care pun in pericol atat viata patrupedelor, dar chiar in unele cazuri si pe cele ale stapanilor acestora.

Foresto - zgarda tratament

Zgarda Foresto este primul tratament ce ofera protectie de pana la 8 luni atat pentru caini cat si pentru pisici. Unica matrice polimerica a Foresto elibereaza doze controlate eficiente a celor doua ingrediente dovedit active - imidacloprid si flumetrin - care sunt foarte eficiente in respingerea si uciderea capuselor si puricilor. Cercetarile au demonstrat ca cele doua ingrediente active ale zgarzilor Foresto actioneaza sinergic pentru a creste in mod dramatic efectul lor antiparazitar asupra insectelor (pe baza studiilor in vitro).

Zgarda Foresto rezistenta si usor de folosit

In plus, zgarda Foresto este rezistenta la apa, asadar nu trebuie sa iti faci griji ca aceasta s-ar putea deteriora sau pierde eficienta, daca intra in contact cu apa. Poti spala animalul de companie sau il poti lasa sa inoate, fara sa fie nevoie sa ii dai jos zgarda antiparazitara.

Zgrada antiparazitara trebuie sa fie aplicata inainte de inceputul sezonului cu purici si capuse. Activitatea impotriva puricilor incepe imediat dupa aplicarea zgarzii.

Zgarda trebuie sa fie purtata continuu pe toata perioada de protectie de 8 luni si trebuie sa fie indepartata dupa perioada de tratament. Periodic, este necesar ca stapanul sa verifice zgarda de la gatul animaului sau si sa faca ajustarile necesare, mai ales daca este vorba de caini sau pisici aflati in perioada de crestere.

Este important de mentionat, ca zgarda antiparazitara Foresto poate fi purtata de catei dupa varsta de 7 luni si de pisici dupa varsta de 10 luni. Se recomanda ca inainte de a-i pune acest accesoriu indispensabil animalului tau de companie, sa citesti cu atentie toate specificatiile producatorului, mentionate pe ambalajul zgarzii.

Selecteaza corect modelul de zgarda, aceasta trebuie aleasa in functie de dimensiunile patrupedului:

Zgarda FORESTO pentru caini de talie mare

Zgarda FORESTO pentru pisici si caini cu greutatea de pana la 8 kg

Cumparati din pet shop online MegaPet.ro zgarda antiparazitara pentru caini si pisici si bucurati-va de comoditatea livrarii direct la usa dumneavoastra.

In cazul in care dupa fixarea zgarzii apar unele reactii adverse, este foarte important sa fie contactat medicul veterinar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#animale de companie, #zgarda caini, #zgarda pisici, #zgarda antiparazitara , #animale