De ce este bine sa porti bijuterii din argint

Advertorial
Joi, 13 Mai 2021, ora 14:41
106571 citiri
De ce este bine sa porti bijuterii din argint
bijuterii FOTO: pexels.com

Argintul este mai slab cotat decat alte metale pretioase, insa nu se va demoda niciodata si are o multime de beneficii pentru persoanele care il poarta.

Despre argint se spune da atrage sanatate si bunastare, pe langa faptul ca arata minunat fie simplu, fie in combinatie cu pietre semipretioase sau cu cristale deosebite.

Beneficii bijuterii argint

Argintul are efecte remarcabile asupra starii de spirit, avand capacitatea de a intari emotiile, de a activa intuitia si de a stimula activitatea cerebrala.

Despre bijuterii din argint se crede ca au capacitatea de a absorbi si neutraliza energiile negative, nervozitatea, stresul, dar si de alina durerile de cap.

Ionii de argint ajuta la incetinirea imbatranirii, dar si la scaderea tensiunii arteriale si la reglarea activitatii cardiace.

Amatoarele de bijuterii din argint se vor bucura sa descopere noul magazin online Steluta Stoianov, de unde pot alege podoabe realizate din material de calitate si lucrate cu o deosebita atentie la detalii si cu dragoste pentru frumos.

Fie ca vrei sa iti imbogatesti colectia de bijuterii, fie ca te afli in cautarea unui cadou deosebit, va fi greu sa alegi o singura piesa din gama variata de inele, bratari, cercei sau coliere cu pandantiv.

Utilzari mai putin cunoscute ale argintului

Atunci cand porti bijuterii din argint se spune ca est protejata de deochi si ca senzualitatea ta se accentueaza. Acest metal are proprietati antiseptice si antimicrobiene, dovada fiind faptul ca este folosit la confectionarea de instrumente si dispozitive medicale. Argintul este si bactericid si poate ucide in jur de 650 de virusuri si germeni; inca din cele mai vechi timpuri fenicienii transportau apa, vinul si laptele in recipiente de argint, pentru a le pastra nealterate.

Datorita proprietatilor sale naturale, argintul poate anula efectul perturbatiilor electrice externe, imbunatateste circulatia si mentine in echilibru temperatura corporala si sistemul imunitar.

Bijuteriile din argint te pot ajuta sa te feresti de anumite substante si toxine. Spre exemplu, atunci cand acestea capata o culoare albastra in urma purtarii indelungate, ar putea fi un indiciu ca aveti un nivel prea ridicat de sodiu in corp, iar mesajul este sa mai reduceti consumul de sare.

Un inel de argint purtat in timp ce curatati ciuperci proaspete va poate avertiza cu privire la gradul acestora de toxicitate: daca argintul isi schimba culoarea si se innegreste, inseamna ca ciupercile sunt comestibile.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#bijuterii, #bijuterii argint, #steluta stoianov , #bijuterii