Daca vrei sa fii curtata, imbraca-te in rosu!

Joi, 21 Octombrie 2010, ora 12:48
2862 citiri
Daca vrei sa fii curtata, imbraca-te in rosu!

Ceea ce intuiau femeile, respectiv ca daca se imbraca in rosu par mai atractive, se certifica din punct de vedere stiintific. Cercetatorii americani au demonstrat nu numai ca barbatii considera mai atractive femeile care sunt invesmantate in rosu, ci si ca li se par mai usor abordabile, incercandu-si mai degraba norocul cu ele.

In preajma lor, barbatii sunt mai atenti si mai aplecati catre flirt, a demonstrat experimentul la care au luat parte mai multi subiecti de sex masculin, carora li s-au aratat fotografii cu aceeasi femeie imbracata in rosu sau albastru, o femeie de altfel nu foarte atractiva.

Toti subiectii au fost chestionati cu privire la ce intrebari i-ar pune femeii. Raspunsurile voluntarilor din cele doua grupuri au fost foarte diferite, cei care au vazut-o imbracata in rosu facand pe cuceritorii si punand intrebari cu tenta de flirt, conform Daily Mail.

Voluntarilor li s-a spus apoi ca femeia va intra intr-o camera pentru a avea o convorbire in particular cu ei, intre patru ochi, valuntarii fiind rugati sa aseze scaunele. S-a observat ca cei care vazusera femeia invesmantata in rosu au asezat scaunele mai aproape unul de celalalt, semn ca ar fi vrut sa o cunoasca mai bine si sa se apropie de ea.

Oamenii de stiinta de la Universitatea Rochester din New York cred ca fenomenul isi are originile in evolutie, rosul semnaland o ocazie buna pentru imperechere in regnul animal (vezi babuinii), tradand perioada cea mai fertila a femelei.

Interesant este ca studiile anterioare au aratat ca si femeile sunt atrase iremediabil de barbatii care poarta aceasta culoare.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#femei rosu, #culoare atractivitate, #femei abordabile , #femei