Cupidon.ro te ajuta sa cauti un barbat sau o femeie potrivita pentru casatorie

Advertorial
Luni, 24 Mai 2021, ora 15:52
13978 citiri
Cupidon.ro te ajuta sa cauti un barbat sau o femeie potrivita pentru casatorie
Matrimoniale FOTO: Cupidon.ro

Cupidon.ro este un site de matrimoniale serios, recomandat celor singuri care cauta relatii de prietenie sau de dragoste pe termen lung. In plus, pe langa serviciul de intalniri online, Cupidon.ro ofera si servicii de intalniri personalizate cu barbati si femei singure din Romania si din strainatate.

Agentia Cupidon este alaturi de tine cand vine vorba de cautarea unui partener ori unei partenere de viata. In urma unei discutii personale sau telefonice, se va incheia un contract de servicii care va stabili criteriile colaborarii in vederea promovarii, cautarii, preselectiei si organizarii unor intalniri reale cu persoane care corespund preferintelor dumneavoastra.

Confidentialitatea este foarte importanta pentru unii dintre noi. Spre deosebire de alte site-uri matrimoniale online din Romania pe Cupidon.ro barbatii si femeile singure pot alege, inca de la completarea formularului de inscriere, daca pozele si profilul lor va fi accesibil public, accesibil numai membrilor inscrisi sau daca va fi strict confidential. Totodata, utilizatorii au posibilitatea de a restrictiona automat accesul la profilul lor, pentru ceilalti membri care nu corespund preferintelor lor. Evitati astfel sa primiti mesaje private de la persoane care nu corespund de exemplu varstei, inaltimii, greutatii, nivelului de studii, zodiei, starii civile cautate de dumneavoastra.

Nu toti barbatii si femeile care cauta intalniri si relatii de lunga durata, doresc confidentialitate.

Invitatie la intalnire

Pentru a intelege ce categorii de persoane fac apel in general la serviciile personalizate ale unei agentii matrimoniale si cum decurge procesul de cautare, putem vorbi de exemplu despre Bruno.

Bruno este un barbat distins din Elvetia, educat, prezentabil, necasatorit, fara copii, fara vicii, empatic si cu simtul umorului, crestin, interesat de o relatie de iubire pe termen lung, pentru casatorie. Are o cariera importanta si o situatie materiala stabila, este un domn serios, verificat si recomandat de Agentia matrimoniala Cupidon.

Bruno doreste sa faca cunostinta cu o doamna sau cu o domnisoara singura din Romania ori din Republica Moldova, zvelta, rafinata, de preferat bruneta, cu varsta intre 24 si 32 de ani, fara copii, cu un caracter placut, care respecta traditiile si valorile familiei, impreuna cu care se casatoreasca in Elvetia, sa intemeieze o familie fericita.

Domnisoara sau doamna care doreste sa-l intalneasca pe Bruno poate contacta Agentia matrimoniala Cupidon pe site-ul Cupidon.ro si va primi detalii suplimentare. Un consultant al Agentiei Cupidon va discuta cu persoana interesata pentru a se asigura ca demersul ei este serios. Daca criteriile enumerate vor fi indeplinite, daca va exista un interes real de ambele parti de a face cunostinta si de a construi o relatie de dragoste stabila, agentia va organiza o intalnire gratuita cu Bruno in Romania. Daca va fi necesar un consultant va asigura gratuit traducerea la prima intalnire. Mai departe, daca cei doi vor forma un cuplu sau nu, depinde numai de ei.

O agentia matrimoniala are misiunea sa caute si sa preselecteze numai persoane serioase care corespund preferintelor clientului, asigurand un sprijin personalizat pe durata contractului si organizand intalniri in deplina siguranta.

Cauta un barbat sau Cauta o femeie potrivita pentru o relatie de iubire pe termen lung in vederea casatoriei, inscriindu-te in baza de date a Agentiei Cupidon.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Doi tineri italieni s-au căsătorit într-un avion. Ce cadou au primit de la compania aeriană VIDEO
Doi tineri italieni s-au căsătorit într-un avion. Ce cadou au primit de la compania aeriană VIDEO
Doi tineri italieni s-au căsătorit în aer, pe 15 aprilie, la bordul unei aeronave Wizz Air. Ivano și Federica au avut parte de o ceremonie oficială chiar în interiorul avionului, iar...
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
#Cupidon, #relatii, #matrimoniale, #dragoste, #casatorie, #Agentie Matrimoniala , #relatii