Cum valorifici cartile vechi de care nu mai ai nevoie? Consultantii Cumpar carti iti pot veni in ajutor

Advertorial
Luni, 31 August 2020, ora 14:45
39774 citiri
Cum valorifici cartile vechi de care nu mai ai nevoie? Consultantii Cumpar carti iti pot veni in ajutor

Iubitorii de carti cumpara lunar cateva titluri noi, pe care de-abia asteapta sa le citeasca. Insa, dupa ce sunt parcurse, acestea sfarsesc pe rafturile din biblioteca. Odata cu trecerea timpului, spatiul de depozitare devine tot mai limitat, iar noile achizitii nu isi vor mai gasi loc in casa. Daca vrei sa eliberezi spatiul de pe etajera si sa ai si un buget pentru viitoare titluri de colectie, site-ul Cumparcarti.ro poate fi cea mai simpla solutie.

Prin intermediul acestuia cumparam carti vechi si carti la kg, pentru a le da mai departe celor care au nevoie de ele.

De ce e nevoie de un serviciu precum Cumpar Carti

Aceasta afacere, cu un capital 100% romanesc, a identificat o nevoie reala a consumatorilor de carte din Romania. E bine-cunoscut faptul ca pasiunea pentru lectura e un obicei destul de costisitor. De aceea, posibilitatea de a recupera, macar partial, aceasta investitie s-a dovedit a fi un beneficiu apreciat de multi romani. In prezent, echipa din spatele acestui business este formata din 30 de angajati care muncesc zilnic pentru a prelua carti si a le vinde ulterior altor cititori.

Daca ai carti care nu-ti mai sunt de folos, trebuie doar sa dai un telefon. Un specialist va sosi la tine acasa, in cel mai scurt timp, pentru a evalua corect valoarea acestora.

Procesul se desfasoara astfel:

1. Specialistul se va deplasa rapid la domiciliul clientului, in Bucuresti si zonele limitrofe, fara sa perceapa taxa de deplasare.

2. Cei 12 ani de experienta in piata de profil garanteaza evaluarea corecta, dar si gratuita a cartilor. Experienta angajatilor de la le permite sa evalueze orice fel de carte, de la cele vechi, aparute inainte de anul 1940 sau chiar inainte de 1900, pana la cele aparute anul acesta.

3. Plata se efectueaza pe loc, la momentul achizitiei, pentru fiecare titlu in parte.

4. Se lucreaza inclusiv dupa ora 19:00 si chiar si in weekend, pentru cei care au un program incarcat in timpul saptamanii.

5. Nu exista o limita maxima, astfel ca se preiau oricate carti la kg esti dispus sa vinzi. O biblioteca mare poate aduce un venit considerabil.

6. Se pot prelua carti din domenii diverse, precum:

● literatura/beletristica, teatru;

● domenii umaniste (filosofie, istorie, albume de arta, carti de psihologie, dezvoltare personala, sociologie, religie, ezoterism, paranormal, yoga);

● stiinte exacte (carti tehnice, matematica, fizica, chimie, biologie, medicina);

● romane politiste, carti de dragoste;

● dictionare, cursuri de limbi straine, carti din literatura engleza sau franceza;

● enciclopedii;

● carte veche romaneasca sau straina (volume aparute inainte de 1940);

● colectii aparute alaturi de diferite publicatii (Adevarul, Jurnalul National, Cotidianul etc).

Daca esti pregatit sa schimbi foaia, renunta la kg de carti vechi acumulate in timp

In mod evident, pentru un om pasionat de lectura, cartile au o valoare sentimentala. Mai ales daca e vorba despre o carte primita in dar de la o persoana draga. De cele mai multe ori, mirosul si paginile ingalbenite ale cartilor vechi sunt asociate cu amintiri din copilarie. Un om care apreciaza cu adevarat cartile nu le va arunca niciodata, chiar daca nu-i mai sunt de folos.

Totusi, toata lumea detine cel putin o cutie plina de carti vechi peste care se aduna praful si umezeala. Aparitii primite pe langa o alta achizitie, serii de cursuri, manuale, ghiduri stranse intr-un cotlon in perioada facultatii sau intr-un alt moment al vietii. Carti care ajung sa ne incurce, ocupand in mod inutil un spatiu pe care l-am putea valorifica altfel.

Tocmai aceste cutii continand kg de carti, care nu mai au nicio semnificatie pentru noi, s-ar putea sa fie exact ceea ce-i lipsea altcuiva. Cu siguranta, cineva se va bucura de titlurile interesante pe care le va gasi in anticariat. Asadar, daca esti pregatit sa te desparti de cartile tale vechi, alege sa le vinzi intr-un mod avantajos si confortabil.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#carti, #vechi, #cumpar , #stiri life style