Cum să te bucuri din plin de locuința ta cu Favoritele Casei de la Vivre

Advertorial
Miercuri, 01 Septembrie 2021, ora 18:03
3638 citiri
Cum să te bucuri din plin de locuința ta cu Favoritele Casei de la Vivre
favoritele casei FOTO: vivre.ro

După o vară călduroasă în care te-ai bucurat de vacanțe, este momentul să te bucuri și de casa ta, cu amenajările potrivite, care te ajută să transformi fiecare cameră așa cum îți dorești.

Știm că te-ai întors cu forțe proaspete și inspirație din fiecare loc pe care l-ai vizitat, așa că ți-am pregătit mai multe idei pe care le poți pune în practică, mai ales că pe Vivre a început campania Favoritele Casei, cu reduceri de până la 50% din cel mai mic preț din ultimele 30 de zile.

Pregătește un living confortabil

O transformare în living înseamnă adesea că schimbi cea mai importantă piesă de mobilier, canapeaua. În funcție de stilul întregii camere, poți opta pentru numeroase variante: de la o canapea simplă, de catifea la un colțar care oferă suficient spațiu pentru întreaga familie.

Senzația de confort poate fi obținută prin mici detalii textile, de la un covor în ton cu restul camerei la pernele decorative pentru canapea. Tot pe canapea poți așeza și o pătură, perfectă pentru serile mai răcoroase în care vrei să vizionezi un film sau serialul preferat.

Nu uita să amenajezi și un colț de citit. Un fotoliu confortabil, un lampadar pentru o lumină potrivită și o măsuță pentru cana de ceai sau de cafea fac cel mai bun trio pentru momentele petrecute alături de cartea preferată. Profită și de faptul că ai livrare gratuită la comenzile de peste 250 de lei, așadar ai un beneficiu în plus dacă îți achiziționezi tot ceea ce ai nevoie de pe Vivre.

Alege textilele potrivite pentru cel mai odihnitor dormitor

În dormitor este bine să creezi întotdeauna un spațiu cât mai odihnitor. Cum poți face asta? Alege draperii care blochează complet accesul luminii naturale, mai ales dacă vrei să te bucuri dimineața de un început mai relaxant.

Folosește o lenjerie de pat din materiale naturale, cu un imprimeu potrivit cu restul camerei. Va ajuta crearea unui spațiu plăcut vizual și va oferi și confort. Vei găsi modelele potrivite în campania Favoritele Casei, unde până pe 3 septembrie te așteaptă reduceri de până la 50% din cel mai mic preț din ultimele 30 de zile la sute de mii de produse, în conformitate cu regulamentul de campanie disponibil pe platforma Vivre.

Plănuiește locul perfect pentru serile alături de prieteni

Cea mai bună metodă prin care să te destinzi după o săptămână dificilă este să te bucuri de timpul petrecut cu persoanele dragi. Fie că plănuiți o seară de boardgames, fie vreți să pregătiți o mică adunare a prietenilor în curte, aveți nevoie de piesele potrivite de mobilier.

Dacă vremea de afară permite, cel mai simplu este să organizați o seară distractivă pe terasă. Aveți nevoie de banchete și scaune confortabile, ghirlande luminoase pentru o atmosferă cozy și totul va arăta perfect.

În schimb, dacă locuiți în apartament, asigurați-vă că aveți suficiente scaune sau taburete. Găsești numeroase opțiuni confortabile, care se vor potrivi cu siguranță stilului de design interior pe care l-ai ales pentru casa ta.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#vivre, #amenajare casa, #coltar, #lenjerie de par, #ghirlanda luminoasa , #decoratiuni interioare