Cum sa iti gasesti jumatatea pe ... Internet

Duminica, 18 Iulie 2010, ora 18:11
5508 citiri
Cum sa iti gasesti jumatatea pe ... Internet
Foto: dateconnection

Ascultam cu drag povestile de dragoste ale bunicilor si parintilor nostri pentru ca aduc cu ele mister si pasiune. Intre timp lucrurile s-au schimbat, societatea a evoluat, iar povestile de dragoste au ajuns in epoca Internetului si a retelelor sociale.

Acum nu e ciudat sa spui ca ti-ai gasit jumatatea pe Facebook, pe Twitter sau alte retele sociale, in urma unor "like-uri" si comentarii la poze. Flirtul online a devenit obisnuit in randul generatiei tinere, dar si adulte. Daca inca nu ai incercat aceasta varianta de a-ti gasi un prieten, cei de la Glamour au pregatit niste sfaturi ca sa iti vina in ajutor.

Relatiile sunt ca un joc, iar asta presupune ca exista si reguli, mai ales ca vorbim de Internet, unde lucrurile pot scapa uneori de sub control. In viata reala, daca tipul pe care il placi spune glume, vei putea sa razi si sa ii arunci niste "ocheade" ca sa ii dai de inteles ca il placi. Dar cum faci asta cand esti pe Internet? Dupa ce i-ai dat un LOL se presupune ca mai astepti inca doua zile ca sa il contactezi din nou? Ar fi cam exagerat sa faci asta, insa nu uita ca nici nu trebuie sa exagerezi cu emoticonurile sau cu dezvaluirile despre viata personala.

Este in regula daca a doua zi vei cauta contul de Facebook al tipului pe care l-ai vazut aseara si ati schimbat doua vorbe, dar daca il contactezi nu e cazul sa ii povestesti ce ai facut de atunci pana acum. Cel mai bine e sa ii lasi un mesaj dragut pe perete, care nu necesita insa un raspuns. Daca iti raspunde inseamna ca te place si el.

Nu uita ca pe Facebook nu trebuie sa postezi chiar orice. Nu ai vrea ca tipul ala dragut care iti place sa aiba impresia ca daca te vei saruta tu vei scrie imediat si le vei spune prietenilor tai virtuali ce s-a intamplat.

Nu uita ca graba strica treaba. Asta functioneaza si cand e vorba de flirtul online. Asa ca regula de bun simt la un e-mail e ca trebuie sa raspunzi in maxim 24 de ore.

Nu minti! Profilul tau de pe Facebook trebuie sa reflecte ceea ce esti tu cu adevarat. Nu minti ca nu se stie cand acest lucru se va intoarce impotriva ta.

Daca flirtezi online nu uita ca putin e mult. Nu e cazul sa postezi mesaje din cinci in cinci minute.

De asemenea se stie ca aspectul conteaza si aici ca in viata reala, asa ca o fotografie valoreaza cat o mie de cuvinte. De aceea incearca sa pui fotografii reusite.

Cand vorbim de Twitter daca tu ii adresezi mesaje, iar el nu iti raspunde e cazul sa renunti. Nu este interesat de tine, dar sunt si alte persoane care merita sa fie urmarite, asa ca optiunile sunt nelimitate.

Si ca in viata reala nu uita sa iti asculti instinctul si inima.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#intalnire retelele sociale, #relatii retelele sociale , #intalniri