Cum sa inchei o intalnire

Miercuri, 29 Septembrie 2010, ora 08:14
2869 citiri
Cum sa inchei o intalnire
Foto: Collegecandy

De regula, intalnirile constituie acea parte a unei relatii in care partenerii incep sa se cunoasca mai bine si sa descopere felul de a fi si de a gandi al fiecaruia.

Dupa cum arata Divine Caroline, exista cateva retete legate de cum sa inchei o intalnire.

1. Cel mai bun mod este de a va exprima placerea si bucuria de a fi petrecut cateva zeci de minute incantatoare (daca intr-adevar au fost asa). Intalnirile care se incheie in acest fel au mai multe sanse de a ramane in memorie.

2. Daca o intalnire chiar ti-a adus o stare de bine atunci un alt mod de a o incheia este programand urmatoarea intalnire chiar atunci, fara a lasa asta pe mai tarziu. In cazul in care observi ca partenerul nu are in gand asta, nu te lasa coplesit. Poate te va intreba zilele urmatoare daca mai vrei sa iesiti impreuna.

3. Nu ii spune partenerului ca ti-a facut placere daca nu s-a intamplat asta si nu vrei sa va mai vedeti. Nimeni nu vrea sa fie amagit. Poti folosi eventual raspunsuri vagi.

4. Daca observi ca tu simti deja ceva mai puternic decat celalalt, nu forta lucrurile si nu deschide subiectul unei alte intalniri in cazul in care el nu o face.

5. Indiferent cat de placuta a fost sau nu intalnirea, nu pleca inainte si asigura-te ca celalalt pleaca in siguranta (asteapta pana cheama un taxi sau un prieten spre exemplu). In cazul in care il/o duci tu acasa incearca sa nu vorbiti despre cum v-ati simtit in timpul intalnirii.

6. O intalnire incheiata in timpul unei conversatii, care v-a captivat pe amandoi, dar a carei tema este destul de complexa si nu poate fi epuizata atunci, nu numai ca a fost o intalnire placuta pentru ca arata ca v-ati simtit bine impreuna, dar lasa in sufletul fiecaruia dorinta de a mai vorbi macar despre subiectul respectiv.

7. In cazul in care in timpul petrecut la intalnire incepi sa ai sentimente de-a dreptul negative, de dezamagire, nemultumire, frustrare sau chiar furie, legate de partenerul cu care ai iesit, si simti ca nu te-ai intelege sub nicio forma cu acesta, cel mai bine este sa inchei si scurta relatie odata cu intalnirea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#sfaturi incheiere intalniri, #incheiere intalnire , #intalniri