Cum sa fii un barbat cu stil

Sambata, 30 Octombrie 2010, ora 09:52
9494 citiri
Cum sa fii un barbat cu stil
Foto: askmen

Hainele au un rol important in impresia pe care o poti face celor din jur, insa acestea nu sunt totul, foarte mult contand, evident, si atitudinea pe care o ai.

Vrei sa stii mai multe despre cum sa fii un barbat cu stil? Atunci citeste sfaturile oferite de menshealth.com, care se refera atat la modul in care sa iti alegi hainele si sa le combini, cat si la cum sa te porti.

1. Asorteaza texturile

Nu doar culorile trebuie asortate, ci si texturile. Tesaturile fine si subtiri nu se potrivesc cu cele aspre sau groase.

2. Ai grija la detalii

Detaliile sunt esentiale in aspectul unui barbat si pot oferi chiar o scurta caracterizare a acestuia, in functie de cat este de atent sau nu la ele. Spre exemplu, atunci cand porti si sacou peste camasa, din manseta acesteia nu trebuie sa se vada mai mult de doi centimetri, iar varful cravatei trebuie sa acopere doar jumatatea de sus a cataramei de la curea.

3. Ignora unele reguli din cand in cand

Daca vrei sa atragi atentia in mod deosebit, poti sa nu tii cont de reguli uneori. Poarta casmir cu denim, mocasini primavara devreme si slapi inainte sa se instaleze canicula. Ai grija insa ca aceste atitudini nonconformiste sa fie doar ocazionale.

4. Impune-te, dar fii si bland

Incearca sa imbini duritatea cu blandetea; sa reusesti sa iti impui punctul de vedere si sa indeplinesti toate sarcinile pe care ti le asumi, dar sa oferi si grija, o mostra de blandete, mai ales celor apropiati.

5. Nu uita de incaltari

Ai grija sa stergi incaltarile in fiecare zi (in cazul celor din piele este indicat si sa le lustruiesti). Pentru zonele zimtate de pe talpa si marginea acesteia poti folosi o periuta de dinti pe care ai scos-o din uz, spre a curata mai bine spatiile.

6. Fii galant

Straduieste-te sa fii atent si politicos cu oricine. Vei atrage atentia chiar si atunci cand sunt multi barbati intr-un loc. Evita insa aroganta.

7. Combina haine sobre cu haine care inspira relaxare

Un costum gri asortat cu o camasa roz da impresia unui barbat complicat, cu responsabilitati, dar care stie sa isi traiasca viata.

8. Invata cum sa accepti un compliment

Multi barbati (si femei) au tendinta de a nega un compliment. Nevoia apare de obicei din modestie, insa rezultatul este destul de neplacut, mai ales daca se ajunge chiar la un schimb mai lung de replici in care fiecare sustine ceva (spre exemplu cineva iti spune ca ai slabit, dar tu afirmi ca i se pare). Raspunsuri precum "Multumesc" sau "Este dragut din partea ta sa spui asta" sunt cele mai elegante.

9. Fii echilibrat in conversatii

Alege-ti cuvintele cu grija si respecta ceea ce are de spus si interlocutorul.

10. Bucura-te cat mai des de viata

Chiar daca ai parte si de stres si nervi, incearca sa iti pastrezi calmul, sa ai tact, si sa te bucuri de cat mai mult de ceea ce traiesti.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#barbati stil, #sfaturi stil barbati, #trucuri stil barbati, #sfaturi haine barbati, #barbati atitudine, #barbat stilat , #stil