Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum sa fii cuceritor precum James Bond (Galerie foto)

Sambata, 03 Noiembrie 2012, ora 13:02
10625 citiri
Cum sa fii cuceritor precum James Bond (Galerie foto)

De-a lungul anilor, James Bond a reusit sa cucereasca inimile femeilor si sa atraga respectul si admiratia barbatilor. Iar acum, odata cu lansarea celui mai recent film din franciza, e vremea sa.

Poate ca nu vei reusi sa detonezi o bomba sau sa te lupti cu cei mai antrenati oameni de pe mapamond si sa castigi, dar poti sa urmezi anumite trucuri care te vor face mult mai atragator pentru sexul opus, conform Askmen:

Look de aviator

Bond pare sa aiba intotdeauna tinuta perfecta pentru oricare eveniment la care participa, inclusiv perechea potrivita de ochelari de soare. Nu ai nevoie, insa, de zece perechi, ci una in stil de aviator va fi de ajuns pentru majoritatea tinutelor.

Mentine intotdeuna contactul vizual

Te-ai intrebat vreodata cum Bond scapa mereu basma curata? Este vorba despre ochii lui ca de sticla, care nu tradeaza vreo emotie. Stie ca este cel care controleaza situatia si nu se pierde cu firea, asa ca ai ceva de invatat de la el.

Fii constient de defectele tale

Daniel Craig nu are nici pe departe o podoaba capilara ca a predecesorilor sai, asa ca isi tine parul scurt si bine face. Nu face caz de ceva ce nu ai!

Renunta la cravata

Bond este renumit pentru eleganta sa desavarsita, dar pana si el isi descheie un nasture de la camasa atunci cand este cazul. Iar tu poti renunta la cravata, dar nu uita sa apretezi bine gulerul camasii inainte sa deschei cei doi nasturi, astfel incat sa nu ai un aspect neingrijit.

Poarta o haina de iarna care sa ti se potriveasca manusa

Atunci cand temperaturile scad, barbatii tind sa se imbrace in haine in care se pierd, transformandu-se, practic, in niste gogosi. Nici nu mai poate fi vorba de eleganta. Mai bine alege un palton inchis la culoare, facut la croitor sau cumparat din magazin si ajustat ulterior, astfel incat sa se aseze perfect pe formele corpului tau. Preferabil este ca el sa se termine putin mai sus de genunchi.

Nu ai de ce sa fugi de papion

Bond nu urmeaza intotdeauna regulile si nici tu nu trebuie s-o faci. Nu trebuie sa porti intotdeauna costum daca nu te simti confortabil in el. Poarta mai degraba o haina eleganta si un papion negru, pentru o tinuta minimalista, dar eleganta.

Intotdeauna arata-ti putin din mansete

Intotdeauna camasa trebuie sa fie cu cel putin un centimetru mai lunga decat maneca sacoului, astfel incat sa se vada mansetele albe, cu butoni impecabili, bineinteles.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#james bond stil vestimentar, #James Bond atitudine, #James Bond trucuri eleganta, #sfaturi barbati cuceritori, #sfaturi stil barbati , #stil