Cum sa faci o impresie excelenta la prima intalnire

Marti, 20 Decembrie 2011, ora 18:11
8081 citiri
Cum sa faci o impresie excelenta la prima intalnire

In sfarsit ti-ai gasit curajul s-o inviti in oras pe cea care iti place de ceva vreme, iar acum urmeaza sa ai prima si poate cea mai importanta sansa de a o impresiona, astfel incat ea sa-si doreasca sa te mai vada in viitor.

Greselile te pandesc la tot pasul, dar tu trebuie sa ai detasarea si taria necesare pentru a reusi sa fii tu insuti, dar sa impresionezi, totodata. Iata ce poti face, conform Men's Health:

Uimeste-o cu parfumul tau

Femeile au un simt olfactiv mai dezvoltat decat cel al barbatilor, fiind chiar mai puternic la jumatatea ciclului menstrual, atunci cand nivelul de estrogen atinge cote maxime, explica profesorul de antropologie de la Universitatea Rutgers.

Daca folosesti un parfum fin, subtil si interesant, cu siguranta vei avea mai multe sanse de a intra in mintea ei.

Fa din inaltime un aliat

Femeile gasesc mai atractivi barbatii inalti decat pe cei scunzi, primii dintre ei avand mai multe sanse de a-si gasi o partenera. Un studiu britanic efectuat pe 1.000 de persoane arata ca barbatii mai inalti de 1,80 metri au cu jumatate mai multe sanse sa se insoare si sa aiba copii decat cei mai scunzi.

Ai incredere in dungile verticale subtile, care iti vor fi aliat daca nu excelezi la capitolul inaltime.

Etaleaza-ti conditia sociala

Daca in cazul barbatilor e usor de intuit ce cauta acestia la o femeie, in cazul reprezentantelor sexului delicat lucrurile nu stau la fel.

Un studiu realizat pe reprezentanti din 37 de culturi arata ca femeile sunt mai interesate de statutul social, de clasa si de succes (care adesea se traduce si in bani). Asta nu inseamna ca sunt materialiste, ci le place sa gandeasca in perspectiva.

Daca o femeie intra intr-un bar si vede 3 barbati foarte asemanatori, ea il va alege pe cel imbracat la costum. Cauta inconstient semnele de bogatie si educatie, care vorbesc despre un viitor stabil.

Arata-ti testosteronul

Femeile cauta in mod involuntar barbati cu gene bune, astfel incat eventualii copii sa le mosteneasca, explica Devendra Singh, de la Universitatea din Texas. Un lucru pe care cu siguranta il observa este marimea soldurilor, mai ales in comparatie cu talia. In majoritatea culturilor, cu cat diferenta intre cele doua este mai mica, aproape imperceptibila, cu atat atractivitatea barbatilor creste. O astfel de conformatie tradeaza un nivel bun de testosteron.

Fara sa-si dea seama, femeile calculeaza cum este impartita grasimea corporala, acest lucru fiind un indicator al testosteronului. Acesta inhiba depozitarea grasimii in zona posteriorului si a taliei, dar o ingaduie in partea superioara a corpului.

Asa ca, in cazul in care ai o talie cam groasa, imbraca-te in asa fel incat sa maschezi macar partial acest lucru. Daca nu arati ca un model din reviste, este bine sa eviti ceva foarte mulat.

Fii atent la trasaturile fetei tale

Pura atractie este legata de simetria trasaturilor. 65 de studii pe 42 de specii, om si animale, deopotriva, au facut legatura intre atractie si simetrie. Cu cat fata barbatului este mai bine proportionata, mai simetrica, cu atat acesta va avea mai multe partenere de sex si va provoca mai multe orgasme.

Daca nu poti face prea multe pentru a-ti schimba chipul, poti macar sa te aranjezi astfel incat sa te pui bine in valoare. Poarta o camasa cu guler drept, nu mai lat de 7 centimetri, iar daca nu ai o cravata la gat, descheie primii 2 nasturi.

Pune accentul pe umeri

Umerii lati denota forta si incredere in sine si 22% dintre femei considera aceasta zona ca fiind cea mai sexy din infatisarea unui barbat. Poarta o bluza cu cusaturi pe diagonala, dinspre subrat spre gat si incearca sa mergi la sala cat mai des cu putinta.

Nu subestima puterea culorilor

Femeile au un simt al culorii mai dezvoltat decat cel al barbatilor, asa ca le va fi mai usor sa observe ceva care nu se asorteaza.

Foloseste culori diverse pentru a-ti pune in valoare diverse trasaturi. Spre exemplu, nu te feri de roz, caci el denota sensibilitate si intimitate. Daca inca nu esti pregatit pentru aceasta nuanta, incearca rosul inchis, grena sau chiar mov; combina masculinitatea si stabilitatea pe care o da albastrul cu delicatul roz.

Daca vrei sa arati ca ai energie, ca esti un om activ, poti opta si pentru portocaliu.

Ai grija la piele

Una dintre misiunile unei intalniri este contactul fizic. Ca urmare a anilor in care femeile au crescut copii, si-au dezvoltat o sensibilitate crescuta la a primi informatii atunci cand ating sau sunt atinse (asa stiau, de exemplu, daca micutul avea febra).

Asa ca ai grija de pielea care se vede si mai ales de cea care atinge sau se lasa atinsa, cum ar fi cea de pe maini. Foloseste crema hidratanta de 2 ori pe zi pentru un aspect ingrijit si exfoliaza-te pentru a scapa de celulele moarte.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#intalnire sfaturi barbati, #prima intalnire sfaturi, #prima intanire trucuri impresionat , #intalniri