Cum să alegi buchetul de trandafiri potrivit pentru persoana dragă ție

Advertorial
Miercuri, 01 Septembrie 2021, ora 13:09
8090 citiri
Cum să alegi buchetul de trandafiri potrivit pentru persoana dragă ție
aranjamente florale FOTO: pixabay.com

Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care i le poți face unei persoane dragi este un buchet mare de trandafiri. Însă, deși teoria poate părea simplă, în realitate, alegerea buchetului perfect de trandafiri nu este deloc ușoară.

Când dăruiești buchete trandafiri trebuie să ții cont de mesajul pe care vrei să-l transmiți, de persoana căreia i-l dăruiești, dar și de evenimentul din viața acesteia. Prin urmare, dacă ești în căutarea buchetului de trandafiri perfect pentru o persoană dragă din viața ta, este important să alegi trandafirul potrivit pentru aceasta.

Buchet de trandafiri roșii

Trandafirii roșii simbolizează dragostea și pasiunea. Nu este de mirare că sunt cei mai căutați trandafiri. Un astfel de buchet este perfect pentru a fi dăruit persoanei iubite, cu sau fără o ocazie specială.

Buchete de trandafiri roz

Un buchet de trandafiri roz simbolizează admirația și recunoștința. Acest buchet de trandafiri poate fi oferit celei mai bune prietene, unei alte persoane pe care o admiri, fiicei, surorii, mamei, unei mătuși sau chiar bunicii tale.

Buchet de trandafiri albi

Trandafirii albi simbolizează puritatea, sinceritatea și dragostea necondiționată. Un astfel de buchet poate fi oferit fiicei sau mamei. Când vine vorba de partenera de cuplu, trandafirii albi sunt oferiți pentru a transmite un mesaj de pace sau pentru a-ți cere iertare în cazul în care ai greșit cu ceva.

Buchet de trandafiri galbeni sau portocalii

Trandafirii galbeni și trandafirii portocalii simbolizează energia și aprecierea. Pe de altă parte, trandafirii galbeni mai sunt și un simbol al geloziei. Prin urmare, în cazul în care partenera de cuplu nu are o afinitate foarte mare pentru trandafirii galbeni, este indicat să-i eviți. Sunt însă perfecți pentru a fi dăruiți surorii, mamei sau unei alte persoane din familie. Este indicat însă ca printre ei să se regăsească și trandafiri portocalii, pentru un plus de energie.

Buchete de trandafiri în culori pale

Trandafirii albi, crem, roz sau buchete cu mai multe nuanțe pale de trandafiri sunt perfecte pentru a fi dăruite unui copil, cu ocazia aniversării zilei de naștere sau a onomasticii. Totodată, acești trandafiri sunt perfecți pentru a-i dărui în cadrul unei nunți sau a unui botez.

Buchete de trandafiri multicolore

Dacă vrei să surprinzi plăcut o persoană dragă din viața ta, însă nu știi ce culoare îi place sau pur și simplu nu vrei să transmiți un mesaj anume, un buchet de trandafiri multicolori este alegerea perfectă.

Velvet Flower Shop, pasiune pentru trandafiri și design floral

Florile te ajută să te exprimi, să oferi cadoul perfect și să transmiți mesajul potrivit. Designerii florali Velvet Flower Shop știu acest lucru mai bine decât oricine. Tocmai de aceea arta floristică este felul prin care echipa reușește să facă oamenii fericiți și să le aducă zâmbetul pe buze.

Cu o experiență de peste 10 ani în arta aranjamentelor florale, Velvet Flower Shop reușește să-și surprindă plăcut clienții cu cele mai proaspete flori, deoarece florile înseamnă emoție și amintiri plăcute.

Tocmai de aceea experții Velvet Flower Shop realizează aranjamente florale unice, memorabile, pentru a scrie o poveste frumoasă pentru persoana care urmează să primească buchetul respectiv.

Comandă acum buchetul de trandafiri dorit sau alte aranjamente florale București și Velvet Flower Shop le va livra la adresa dorită de tine în 4-6 ore de la momentul plasării comenzii.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#flori, #aranjamente florale, #trandafiri, #buchete flori, #buchete trandafiri , #stiri life style