Cum sa agati o femeie la sala

Sambata, 02 Octombrie 2010, ora 07:40
13147 citiri
Cum sa agati o femeie la sala
Naomishow

Sala de fitness este unul dintre locurile in care ai destule sanse sa cunosti o femeie singura. Si nu doar pentru o relatie trecatoare sau o aventura.

Iti va trebui timp, straduinta si rabdare in cazul in care nu vrei sa fii refuzat din prima sau daca esti in cautarea unei femei potrivite pentru sufletul tau. Insa poti incerca, iar askmen.com iti da cateva sfaturi in acest sens.

Ce obiective sa ai

Unul dintre aspectele-cheie care te ajuta sa te apropii de ceea ce iti doresti este sa fii concentrat la sala pe exercitii. In acest fel vei da impresia ca esti constiincios, disciplinat si ca faci un efort pentru a avea un mod de viata cat mai sanatos.

Daca vei arunca insa cate o remarca celor mai multe dintre femei, legata de felul in care arata, nu vei fi vazut prea bine de cele mai multe dintre acestea, reusind sa iti faci doar o reputatie de cuceritor.

Asta nu inseamna sa nu vorbesti cu ele, ci doar sa ai grija la ce subiecte de conversatie alegi (ceva cat mai neutru, cum ar fi modul de a lucra, diete, etc.).

Iata cateva obiective pe care ar trebui sa le ai:

1. Sa te imprietenesti cu cei care fac parte din personal

Fii amabil, sincer si dezvolta scurte conversatii cu persoanele care sunt angajate ale salii respective de fiecare data cand te duci sa te antrenezi. Participa si la evenimentele organizate de acestea daca esti invitat.

2. Sa inveti sa faci corect exercitiile

Acesta este un obiectiv foarte important deoarece, pe de o parte, aduce beneficii corpului tau, iar, pe de alta parte, daca stii sa lucrezi corect vei putea sa sari in ajutorul unei femei care are nevoie de indrumare. De asemenea, ar fi bine sa fii si cat mai in forma. Nu sa te transformi intr-o masa musculara uriasa luand steroizi, dar sa ai un corp destul de lucrat.

3. Sa socializezi cu oricine, inclusiv cu barbati

Devenind o persoana cunoscuta (dar fara sa iesi in evidenta in mod penibil sau sufocant, adica sa te bagi in seama tot timpul) ai mai multe sanse sa te apropii de femeia care ti-a atras atentia.

4. Sa intri in vorba cu toate femeile

Indiferent de felul in care arata, chiar si daca are o suta de kilograme, este bine sa schimbi cateva cuvinte cu orice femeie care vine la sala. In acest fel vei putea starni si un oarece interes din partea celei pe care vrei sa o cuceresti si cu care inca nu ai avut ocazia sa discuti.

Ce sa faci

1. Zambeste si saluta

Pentru primele zile, un simplu "Buna!" adresat zambind usor (nu ca si cum ai fi sigur ca esti cel mai frumos barbat de pe Pamant, iar ea trebuie sa pice in vraja farmecelor tale), dupa care sa iti vezi de lucru in continuare va atrage atentia mai mult decat daca ai forta lucrurile si ai incerca sa intri in vorba de prima data. Daca cumva deschide ea o discutie, este cu atat mai bine.

2. Ofera-i ajutor si indrumare

Daca observi ca are nevoie de un ajutor cu greutatile sau cu un anume aparat ajut-o, insa nu te folosi de acest prilej ca sa deschizi o discutie mai personala.

Limiteaza-te doar la aspecte legata de exercitiile fzice. Ofera-i indicatii despre cum sa lucreze corect (daca tu le-ai invatat si vezi ca ea nu le stie), iar apoi nu sta numai langa ea (decat daca nu iti sugereaza ea sa mai zabovesti).

3. Straduieste-te sa fii atent

In afara de a o ajuta in ce priveste exercitiile ar fi bine sa te straduiesti sa fii cat mai atent la lucrurile de care are nevoie. Daca observi ca ii este sete si nu are apa ofera-te sa ii aduci tu o sticla. Daca are nevoie de un servetel si nu are la indemana ofera-te, de asemenea.

Cu astfel de mici gesturi o vei impresiona placut si o vei surprinde, deoarece o vei face sa vada ceva ce exista mai rar, si anume un gentleman.

Ce sa nu faci

1. Nu o fixa cu privirea si nu te tine dupa ea peste tot prin sala de fitness.

2. Ai grija la igiena. Oricat ai arata de bine, cele mai multe dintre femei nu sunt atrase de un barbat care lasa de dorit in ce priveste igiena.

3. Nu iti da cu prea mult parfum (sa cazi in aceasta extrema de asemenea te poate indeparta de femeia pe care o doresti). Este placut sa mirosi a parfum, dar nu exagera.

4. Evita sa faci complimente legate de anumite parti ale corpului, cum ar fi: "Ai pectorali bine definiti" sau "Ai picioare frumos lucrate". Acest tip de remarca o poate face sa creada ca esti doar un cuceritor care alearga dupa inca o prada pentru a o trece pe lista, si, mai mult, poate starni dezgust. In schimb, poti sa ii faci complimente legate de efortul pe care il depune la sala.

5. Nu incepe cu intrebari personale daca vezi ca ea nu este deschisa la astfel de discutii. Ai rabdare pana cand va veti apropia mai mult.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#sfaturi agatat femeie sala, #sfaturi agatat femeie sala fitness , #intalniri