Cum porti inele de argint sau inox la diferite tinute

Advertorial
Miercuri, 07 Februarie 2018, ora 12:54
13193 citiri
Cum porti inele de argint sau inox la diferite tinute

Inelele de argint, inox sau alte metale pretioase sunt bijuterii iubite de catre femei pentru eleganta pe care acestea le aduc in tinuta zilnica si pentru adaosul de culoare si personalitate.

In functie de tinuta pe care o adopti sau de momentul zilei, inelele si bijuteriile in general, sunt un aliat care vorbesc despre personalitatea ta.

In continuare iti descriem 5 moduri in care poti asorta inelele in functie de tinuta si de preocuparile tale.

1. Inele de argint cu pietre semipretioase - culoarea iti influenteaza starea

Inelele din argint cu pietre semipretioase aduc vitalitate tinutei prin culoare si prin structura unica a fiecarei pietre.

Acestea sunt bijuterii din argint cu valente ezoterice, pentru persoanele care cred in puterea pietrelor potrivit traditiilor Feng Shui si a semnelor zodiilor.

Inelele cu pietre sunt menite sa nuanteze culoarea si starea de spirit, reusind sa invioreze cele mai sobre vestimentatii.

Pentru o tinuta de birou, mergeti catre inelele finute din argint, cu pietre delicate. Cand adoptati o vestimentatie casual, lasati-va prada inspiratiei.

2. Inele handmade din argint cu aspect vintage - intre eleganta clasica si non-conformism

Inelele handmade din argint (lucrate de artizani iscusiti din Israel, SUA, Italia etc) cu aspect vintage pot fi purtate cu succes la tinute clasice, in linii feminine.

Pe de alta parte, inelele cu pietre mari si patina de argint vechi, dau un aspect non-conformist cand optati pentru tinute hippie sau hipster.

3. Inele de argint cu sticla de Murano Millefiori - pentru tinute rafinate

Inelele de argint cu sticla de Murano Millefiori (autentica din Venetia) fac parte din categoria bijuteriilor din argint ca obiect de arta.

Inelele cu Murano dau o nota eleganta tinutelor cu stil si rochiilor de ocazie, mai ales daca va doriti o paleta de culori stilizat imbinate.

Bijuteriile din argint cu Murano Millefiori sunt spectaculoase, unice chiar, prin modul in care care artistii sticlari italieni reusesc sa realizeze modele inedite.

4. Inele de logodna din argint - optiunea de suflet la un pret accesibil

Inelele de logodna sunt alese, in primul rand, pentru a genera emotia momentului, iar pentru aceasta trebuie sa placa aleselor sufletului.

In al doilea rand, este important ca acestea sa aiba piatra reprezentativa, prin care intreaga lume va sti ca ea este aleasa. Apoi, trebuie sa va preocupe sa aflati marimea lui.

Daca va iubiti, pretul conteaza mai putin pentru ca momentul este simbolic. Puteti alege inele de logodna din argint care sa placa iubitei, cu o piatra sclipitoare de zirconii.

Semnificatia momentului este data de piatra stralucitoare, ci nu de pretul ei.

5. Inele din inox sau tungsten pentru persoane active

Pentru persoanele active, care fac sport, rezistenta materialului la socuri, zgarieturi, la umezeala sau alte substante este foarte importanta.

Inelele din inox sau tungsten, pentru femei sau barbati, sunt o optiune eleganta si, in plus, nu oxideaza.

Acestea isi pastreaza culoarea chiar daca mergeti la sala, spalati vase sau sunteti implicati in orice alte activitati care expun bijuteriile la oxidare si lovituri (tungstenul este unul dintre cele mai rezistente metale).

George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
Alin Nica vrea un nou mandat pentru şefia CJ Timiș, din partea Alianţei Dreapta Unită, după ce a plecat din PNL. „PSD doreşte să ţină România în sărăcie”
Alin Nica vrea un nou mandat pentru şefia CJ Timiș, din partea Alianţei Dreapta Unită, după ce a plecat din PNL. „PSD doreşte să ţină România în sărăcie”
Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, şi-a lansat, sâmbătă, candidatura pentru un nou mandat la şefia administraţiei judeţene, susţinut de Forţa Dreptei Timiş, care face...
#inel argint, #inel logodna argint, #inel sticla murano , #bijuterii