Cum iti alegi palaria perfecta

Miercuri, 13 Iulie 2011, ora 09:01
3200 citiri
Cum iti alegi palaria perfecta

Palariile sunt de multe ori prea putin apreciate in comparatie cu potentialul lor extrem de mare de a transforma figura oricarei persoane. Important este sa stii cum sa le alegi pentru a te pune in valoare si a se potrivi tinutei pe care o porti in ziua respectiva.

"Cea mai mare greseala este sa crezi ca palariile nu te prind. Daca ai ajuns la concluzia asta, inseamna ca nu ai stiut cum sa o alegi", afirma pentru Ehow Michelle Bermoy, manager la o firma cunscuta de palarii.

Doar adaugand accesoriul potrivit unei tinute alcatuite din blugi si tricou poti capata un aer sic, interesant. Palariile sunt ca pantofii, complimenteaza imbracamintea, punand-o in valoare. In acelasi timp, arata lumii latura ta creativa. "Conteaza sa stii sa le asortezi in functie de ocazie", spune stilistul Megan Johnson.

Palariile Fedora (palaria tipic barbateasca sau inspirata de aceasta) sunt cele mai flexibile si populare, putand fi fabricate din orice material si purtate in orice conditii.

Palariile "floppy" sunt ideale pentru mers la plaja si purtat in zilele calduroase de vara, cand vrei sa te feresti de razele cumplite ale soarelui. Sunt disponibile de obicei in culori vesele si te vor face sa arati foarte optimista si deschisa.

Palariile de cowboy trebuie pastrate pentru mersul la rodeo si petreceri tematice.

Forma fetei

Daca ai forma fetei alungita, stai departe de palariile alungite in crestet pentru ca iti vor pune si mai mult in evidenta aceasta trasatura. Daca fata este rotunda, evita-le pe cele cu bor mic.

Daca o palarie este prea mica pentru fata ta, vei obtine un aspect urat, de aceea este important sa acorzi multa atentie cumpararii acestui element din garderoba. De asemenea, cand o cumperi trebuie sa o probezi si sa misti capul de la stanga la dreapta. Daca palaria se misca inseamna ca este prea mare, intrucat oricum se va mai lasa cu timpul.

Nu trebuie sa te gandesti ce vor spune oamenii despre faptul ca tu alegi sa porti acest accesoriu. Vei fi unica si mai feminina, atat timp cat il alegi cu atentie.

Primar vizat de mai multe dosare pentru fraudarea alegerilor în favoarea PNL, candidează acum sub sigla PSD. „Au furat voturile fără niciun resentiment”
Primar vizat de mai multe dosare pentru fraudarea alegerilor în favoarea PNL, candidează acum sub sigla PSD. „Au furat voturile fără niciun resentiment”
Primarul comunei Ciorani din județul Prahova, Voicu Marin, trimis în judecată pentru falsificarea documentelor electorale, în favoarea Partidului Naţional Liberal, la alegerile locale din anul...
Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Stelian Ion, deputat USR, candidat al alianţei Dreapta Unită la Primăria Constanţa, atrage atenţia că semnătura sa şi a altor colegi din USR Constanţa apare în mod fraudulos pe lista de...
#palaria perfecta, #palarie potrivita tip fata, #alegere palarie sfaturi, #palarie frumusete , #accesorii