Ce ochelari te avantajeaza? Sfaturi care te ajuta sa-i alegi

Marti, 02 Aprilie 2013, ora 11:20
21316 citiri
Ce ochelari te avantajeaza? Sfaturi care te ajuta sa-i alegi

Indiferent de ceea ce se spune, ochelarii ideali se aleg in functie de forma fetei.

Spre exemplu, o persoana cu o fata rotunda ar trebui sa aleaga o pereche de ochelari cu rame care formeaza unghiuri la colturi, care accentueaza trasaturile fetei. Cei cu o fata alungita sau cu un chip patrat ar trebui sa aleaga ochelari cu rame rotunde, iar explicatiile sunt evidente: forma ramei trebuie sa atenueze din trasaturile fetei.

Business Insider a consultat o serie de experti pentru a vedea ce alte aspecte ar trebui sa mai avem in vedere atunci cand ne alegem ochelarii.

Inainte de a opta pentru un anumit tip de rame, trebuie sa te gandesti la marime. Daca ai o fata mica, ti-ar veni bine o pereche de ochelari cu rama mica, la fel cum pentru o fata mare merg mai bine niste ochelari mai masivi.

Un alt element asupra caruia ar trebui sa te decizi cand vine vorba de alegerea unei perechi de ochelari este grosimea ramei. Daca alegi ochelarii cu marimea si forma potrivita, grosimea ramei nu mai conteaza atat de mult. Totusi, ramele groase reprezinta o optiune mai eleganta.

Daca te-ai decis deja asupra unei forme, trebuie sa stii ca nu toti ochelarii cu lentilele incadrate de o rama groasa au si bratele la fel de masive. Diferenta dintre o pereche de ochelari cu bratele subtiri si unii cu bratele groase poate fi destul de mare.

A alege intre o pereche de ochelari rotunzi si unii patrati este doar o chestie de atitudine. Ochelarii cu rama rotunda au un aer vintage, in timp ce ochelarii rectangulari sunt cel mai des intalniti.

In cele din urma, inainte de a lua decizia finala in legatura cu o anumita rama de ochelari, trebuie sa te asiguri ca partea superioara a cadrului lentilelor nu depaseste linia sprancenelor, precum si ca partea inferioara a acestuia nu iti atinge obrajii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#rama ochelari forma fata, #rame ochelari chip, #ochelari rama rotunda, #ochelari rama groasa, #ochelari rama patrata, #modele rame ochelari , #stil
Comentarii
Poza just_comment
just_comment
rank 5
Poza Constant
Constant
rank 5
Cei mai "fashion" sint ai lui Motanu'. Ochelari de cal :-)))