Cum bei un whisky adevarat? Mentoring by Johnnie Walker

Sambata, 08 Decembrie 2012, ora 13:284519 citiri
Cum bei un whisky adevarat? Mentoring by Johnnie Walker

Invata sa iti prepari singur un cocteil Manhattan, Rusty Nail, Old Fashioned, Godfather sau un Whisky Sour. Desigur, combinatiile nu se opresc aici, iar daca vrei sa afli mai multe despre cum sa bei un whisky, sau poate noi retete de cocteil, atunci trebuie sa stii ca poti beneficia oricand de un master blender, chiar la tine acasa.

Johnnie Walker a lansat programul "Mentoring At Your Home", menit sa te initieze in tainele degustarii whisky-ului, fie esti pasionat sau doar curios.

"Whisky-ul este o bautura cu traditie, pentru barbatii puternici care stiu sa aprecieze o aroma intensa. Nu conteaza atat de mult momentul in care il bei, insa este important e ca atunci cand faci asta sa il savurezi din plin. Whisky-ul poate avea o multitudine de note si de fiecare dintre noi depinde ce anume percepem intr-un anumit moment - aici poate fi o diferenta, in sensul ca dimineata si la o temperatura mai rece putem percepe anumite note, iar seara poate altele", spune Andrei Gusidi, master blender Johnnie Walker.

Cititi mai multe despre Cum bei un whisky adevarat? Mentoring by Johnnie Walker pe Business24.ro

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook   sau pe  Google News