Cum asortezi corect cizmele maro din piele

Advertorial
Marti, 02 Februarie 2021, ora 14:15
10866 citiri
Cum asortezi corect cizmele maro din piele
Sursa foto: https://pixabay.com/

In sezonul rece, cizmele nu au cum sa lipseasca din garderoba niciunei femei, mai ales ca pot fi asortate in numeroase moduri, de la tinute casual, pana la unele elegante si de birou. Cum le alegi pe cele potrivite pentru tine, dar si cum le combini astfel incat sa obtii un look la moda? Anul acesta raman in tendinte cizmele maro din piele. Poti opta pentru maro camel sau cappuccino, in functie de preferintele tale.

Cizme din piele la pret avantajos gasesti in varianta de piele naturala, ideala pe ploaie si umezeala, sau din piele intoarsa, numai bune de purtat la blugi sau la rochii casual. Iata cateva trucuri pentru a asorta corect cizmele maro din piele:

Poarta-le la tinute elegante

Chiar daca in tiparele modei sta scris ca negrul merge la orice, in acest sezon indrazneste sa alegi o pereche de cizme maro. Poarta-le cu incredere la tinute elegante, precum rochii scurte din tricot sau midi din stofa. Pune un ciorap gros, opac, care sa-ti tina de cald si asorteaza tinuta cu un palton din lana, oversized. Desi vorbim de un outfit elegant, cizmele tale pot fi cu top, insa la fel de bine se preteaza si cele cu talpa joasa. Iar daca vrei sa iesi din tipare, atunci alege o pereche de cizme maro stil ciocata,din piele intoarsa, usor lasate, alaturi de o fusta plisata verde smarald si de un pulover gros alb. Paltonul merge de minune in aceasta combinatie, langa niste accesorii metalice menite sa-ti completeze aparitia.

Daca mergi la birou, inlocuieste puloverul cu o camasa alba careia sa-I ridici gulerul. Adauga un colier fin din perle la gat si obtii rapid o tinuta office eleganta si moderna.

Asorteaza cizmele la jeansi

Blugii sunt piesa vestimentara cea mai versatila si comoda din garderoba oricarei femei. Daca si tu adori jeansii, atunci ii poti asorta cu o pereche de cizme maro peste genunchi si cu un pulover oversized sau cu un cardigan pe sub care vei pune un tricou din bumbac. Din nou paltonul completeaza tinuta, alaturi de o esarfa sau un fular gros purtat la gat. Adauga o geanta tip postas si outfitul tau e gata. Un alt mod in care poti purta jeansi cu cizme maro este stilul county, cu ciocate si o camasa de blugi pe care sa o legi in talie. Accesoriile din lemn sunt potrivite. Poarta mai multe bratari la o mana si o pereche de cercei mari. Iar daca te-ai decis sa lasi deoparte jeansii, inlocuieste-i cu pantalonii din piele.

Pont: Daca esti miniona poarta cizmele peste genunchi in varianta cu toc sau platforma. Altfel, alege botinele pentru a obtine impresia de picioare mai lungi.

Opteaza pentru un look excentric

Ce zici de o rochie din dantela bej, purtata ziua? Daca iti place sa iesi in evidenta, atunci e cazul sa optezi pentru un look mai nonconformist. Transforma o tinuta de seara in una de zi si poarta o pereche de cizme cu franjuri la o astfel de vestimentatie. Mai mult, pentru un look excentric combina cizmele cu pantaloni din material de trening si cu un hanorac.

Cizme din piele maro. Ce geanta alegi?

De ceva vreme moda incaltamintei asorata cu geanta a apus, astfel ca nu mai e deloc in tendinte sa porti cizme si poseta de aceeasi culoare. Ce alegi pentru o pereche de cizme din piele maro? Poti opta pentru un rucsac negru, dar la fel de bine se potrivesc si culorile puternice. Daca imbraci haine in culori neutre atunci o geanta galbena, mustar sau kaki va arata excelent.

Vrei ca cizmele tale maro sa fie piesa de rezistenta in tinuta ta? Poarta alb! O pereche de blugi albi si un sacou cu croiala masculina te vor scoate in mod sigur din anonimat. Indrazneste sa combini piese vestimentare diferite si sa obtii cele mai modern outfituri, chiar si in sezonul rece.

Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
Ce urmărește Ciolacu prin restrângerea atribuțiilor primarului Capitalei. Anticipează un eșec de proporții? „O dezavuare subtilă a doamnei Firea”
A mai rămas aproximativ o luna și o săptămână până la alegerile locale, iar PSD de-abia a lansat-o în cursa pentru Capitală pe Gabriela Firea. Social-democrații sunt conștienți că...
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Piedone și-a lansat programul pentru alegeri: "Sunt omul care încă mănâncă parizer şi usturoi/E uşor să fii papagal" VIDEO
Cristian Popescu Piedone şi-a lansat vineri, 26 aprilie, programul politic sub forma unui "contract cu cetăţenii Bucureştiului". Candidat din partea PUSL la funcţia de primar general al...
#incaltaminte, #cizme piele, #asortare cizme, #moda, #stil feminin , #stiri life style