Cum amenajezi camera de dressing in casa ta

Advertorial
Vineri, 22 Ianuarie 2021, ora 14:29
6494 citiri
Cum amenajezi camera de dressing in casa ta
Sursa foto: https://unsplash.com/

Un dressing reprezinta, probabil, visul oricarei doamne sau domnisoare. Acesta este sau ar trebui sa fie, de fapt, o camera separata in care ne putem organiza articolele vestimentare. Daca te-ai gandit si tu ca ti-ar prinde bine un astfel de spatiu, insa nu stii exact care sunt pasii pe care ii ai de urmat, iata cateva linii directoare care te pot ajuta.

Ce reprezinta un dressing

In general, dressingul este reprezentat o parte dintr-o camera sau chiar o camera intreaga, in care poti amenaja un spatiu pentru hainele, accesoriile si incaltamintea ta.

Avantajul unui dressing este acela ca poti beneficia in acelasi loc de tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti realiza tinutele, fara a mai fi nevoita sa cauti in alte dulapuri sau locuri de stocare. Din acest motiv, dressingul trebuie amenajat cat mai aproape de camera in care iti petreci timpul, astfel incat sa ai la indemana tot ceea ce iti este necesar. Iar, daca vrei sa ai un dressing ca la carte, atunci, la Concris, vei gasi tot ce ai nevoie pentru a te bucura de noua ta zona vestimentara.

Cum compartimentezi un dressing?

Daca vrei ca in dressing sa ai si alte articole in afara de haine, atunci ar trebui sa ai in vedere o delimitare eficienta a spatiilor, pentru a permite aerisirea dar si depozitarea facila. In acest fel, ai acces la tot ceea ce iti este necesar. Poti incerca sa montezi rafturi superioare pentru genti si polite inferioare pentru articole de incaltaminte, astfel incat, intre aceste spatii, sa ai un spatiu perfect utilizabil pentru hainele tale. De asemenea, ar trebui sa montezi suporturi eficiente pentru accesorii precum esarfe si ochelari de soare, pentru a le putea avea si pe acestea la indemana.

Ce nu ar trebui sa iti lipseasca dintr-un dressing

In afara de rafturi, intr-un dressing mai ai nevoie si de un iluminat potrivit care sa te ajute sa iti gasesti mai usor lucrurile de care ai nevoie. Pentru un dressing modern, poti folosi benzi cu leduri sau chiar spoturi, care sa creeze o imagine speciala.

Nici oglinzile nu ar trebui sa lipseasca, specialistii recomandand ca acestea sa acopere un spatiu cat mai amplu, pentru a-ti usura munca si pentru vedea, rapid, toate hainele. Pentru montajul oglinzilor, va trebui sa iei in calcul si orientarea luminii, astfel incat aceasta sa te ajute sa vezi cum iti sta intr-o anumita tinuta.

Sertarele sunt si ele nelipsite intr-un dressing, deoarece aici poti aseza lucruri mai mici (dresuri, ciorapi, chiloti). Pentru a decora, in mod special, aceste sertare si usile de la dulapuri, alege manere speciale, in functie de tipul mobilierului. Vei vedea ca aceste manere si sisteme de inchidere contribuie activ la obtinerea unei imagini minunate a dressingului, fie ca vorbim despre inchizatori moderne sau despre inchizatori care poarta patina timpului.

Daca ai in plan sa iti realizezi propriul dressing, atunci ar trebui sa iei in calcul ideile mentionate, astfel incat sa te poti bucura de un spatiu eficient si modern, exact ca in revistele de moda.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#amenajare camea, #dressing, #amenajare dressing, #design dressing , #decoratiuni interioare