Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Cum alegi rochia in functie de forma corpului?

Advertorial
Luni, 15 Martie 2021, ora 16:42
6859 citiri
Cum alegi rochia in functie de forma corpului?
Rochie FOTO: pexels.com

Toate femeile isi doresc cel putin o rochie in garderoba, care poate fi aleasa pentru evenimente speciale sau simple iesiri in oras. Acest articol elegant si feminin pune in evidenta pe oricine, atata timp cat este ales in functie de silueta. Fie ca ai nevoie de rochii sport, casual sau elegante, alege modelul care iti pune in evidenta forma corpului.

Vrei sa stii cum alegi rochia care ti se potriveste, in functie de silueta ta? Tine cont de recomandarile noastre, din randurile de mai jos!

Rochia pentru silueta mar

De regula, silueta de tip mar se remarca prin volum in zona taliei si a abdomenului, cu picioare subtiri si umeri voluminosi. In cazul siluetei de tip mar, sunt indicate rochiile care prelungesc silueta, precum modelele cu croiala imperiala. Poti opta pentru rochii de tip cocktail, care lasa la vedere picioarele zvelte si bratele subtiri. Evita rochiile prea stranse in zona taliei si imprimeurile mari, care dezavantajeaza o silueta mar. Culorile simple nu iti vor da batai de cap, indiferent daca porti rochia cu pantofi cu toc, cu modele sport sau cu balerini.

Rochia pentru silueta para

Silueta para se cunoaste dupa umerii ingusti, posteriorul evidentiat si coapsele pline. Din acest motiv, poti atrage atentia asupra trunchiului, astfel incat sa maschezi soldurile late.

Pune accent pe rochiile cu croiala ampla, din materiale fluide, asa cum sunt cele din voal, satin sau dantela. Daca te mandresti cu decolteul tau, poarta rochii decupate in V, cu modele in zona bustului, in care vei arata excelent.

Rochia pentru silueta clepsidra

Se considera ca silueta clepsidra este cea ideala pentru doamne si domnisoare, pentru ca implica o armonie a proportiilor si este cea mai feminina. Esti fericita posesoare a acestei siluete? Inseamna ca ai o talie marcata, iar soldurile si bustul au aceeasi dimensiune.

Nu te feri sa porti rochii care se leaga cu un cordon in talie, pentru a scoate in evidenta bustul si talia. Trebuie sa mergi la un eveniment special? Alege rochii tip sirena, care te transforma in regina balului! Majoritatea rochiilor arata bine pe o silueta de tip clepsidra, insa pune accent pe cele care urmeaza linia corpului.

Rochia pentru silueta triunghi inversat

Ai soldurile mai inguste decat umerii si o talie plata? Cel mai probabil ai o silueta de tip triunghi inversat, de aceea ti se potrivesc rochiile simple, care nu sunt insotite de detalii suplimentare in zona bustului insa sunt acceptate volumele in partea de jos a corpului.

Poarta rochii cu fusta larga si un decolteu simplu, evitand sa pui in evidenta prea mult zona umerilor. Vrei sa-ti evidentiezi talia? Poarta o curea care o accentueaza!

Rochia pentru silueta dreptunghi

O silueta dreapta, androgina poarta numele de silueta dreptunghi, fara forme si putin volum. De aceea, iti este permis sa adaugi volume suplimentare corpului si tesaturi care sa creeze senzatia de miscare.

Poarta rochii mulate in partea superioara a corpului si voluminoase in partea de jos, precum modelele din tulle. Evita rochiile tubulare sau drepte si decolteul patrat.

Ai descoperit in ce tip de silueta te incadrezi? Atunci vei face cea mai buna alegere in materie de rochii. Orice silueta ai avea, pe Zonia gasesti rochii moderne, la preturi avantajoase, in care vei arata minunat! Tine cont de sugestiile noastre, pentru o aparitie impecabila!

Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#rochii, #silueta, #rochia perfecta , #rochii