LIBREX iti ofera motive sa fii indragostit de citit si sansa de a castiga carti pentru tot anul!

Advertorial
Marti, 23 Februarie 2021, ora 15:20
4868 citiri
LIBREX iti ofera motive sa fii indragostit de citit si sansa de a castiga carti pentru tot anul!
indragostit de citit Foto: LIBREX.RO

Februarie... luna iubirii si luna in care ai toate motivele sa fii #IndragostitDeCitit, deoarece librarie online LIBREX, singura librarie cu transport gratuit din Romania, are cateva surprize pentru toti iubitorii de carti. Asa ca planuieste cat mai multe intalniri romantice alaturi de cartile preferate si LIBREX te rasplateste.

Statisticile din Romania despre citit nu arata deloc bine: 93% dintre romani nu cumpara nici macar o carte pe an, iar LIBREX vrea sa schimbe aceste obiceiuri. Poti face si tu parte din schimbare, alaturandu-te celei mai frumoase campanii din luna iubirii: #IndragostitDeCitit.

Probabil ti se va parea ciudat si te vei intreba de ce sa te indragostesti de citit. Ei bine, te poti indragosti atat de actiunea de a citi si de toata atmosfera magica din jurul tau, dar si de carti, de personaje si de locurile prezentate. Ai toate motivele sa te indragostesti de o carte: nu o sa te insele niciodata, nu te intrerupe cand citesti si te va astepta mereu acasa. Cand citesti, esti doar tu si o lume magica, lume ce se desfasoara in fata ochilor, pe masura ce dai paginile.

"In luna februarie sarbatorim iubirea atat autentic, de Dragobete, cat si prin prisma fenomenului global Valentine's Day. Indiferent de context, misiunea noastra a fost, este si va ramane incurajarea romanilor sa citeasca. Sau, in ton cu sarbatoarea, sa se indragosteasca de citit!", Ionut Radu, Librex.

Iti spuneam ca LIBREX ti-a pregatit cateva surprize in aceasta luna si in continuare ti le vom prezenta pe cele mai tentante. In primul rand, in perioada 14-24 februarie, fiecare comanda plasata pe site intra automat in tombola la care poti castiga carti pentru un an intreg, mai exact 30 de carti. Ce poate fi mai frumos decat sa castigi numeroase carti care sa iti tina companie tot anul? Vor fi extrasi 5 castigatori, care vor primi in fiecare luna, timp de 10 luni, cate trei carti surpriza. Astfel, la finalul anului, castigatorii se vor bucura de 30 de carti noi, pe care poate in mod normal nu le-ar fi ales, dar care le vor oferi ocazia sa exploreze si alte genuri literare. Pentru mai multe detalii, te sfatuim sa urmaresti paginile de Facebook si Instagram LIBREX.

In afara de aceste surprize, trebuie sa mentionam ca aceasta campanie a LIBREX presupune continuarea oferirii transportului gratuit la fiecare comanda, indiferent de valoarea ei si posibilitatea de a comanda pachete tematice la preturi excelente. In principal, sunt pachete apartinand genului romantic, pe care cu siguranta le vei aprecia. Mai mult, poti achizitiona si un Mega Pachetul Cupidon. Set 11 Carti, la un pret special. Acesta cuprinde 11 dintre cele mai apreciate si populare carti romantice de la autori consacrati.

Asadar, in februarie ai toate motivele sa fii #IndragostitDeCitit si sa intri in cursa pentru a castiga carti pentru tot anul. Tot ce ai de facut este sa plasezi comanda ta pana pe 24 februarie si intri automat in cursa pentru marele premiu.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#citit, #librex ro, #carti, #lectura, #indragostit de citit , #stiri life style