Colantii - un articol de imbracaminte versatil pentru combinatii fashion interesante

Advertorial
Marti, 23 Februarie 2021, ora 13:45
6842 citiri
Colantii - un articol de imbracaminte versatil pentru combinatii fashion interesante
colanti femei FOTO: bobomoda.ro

Primavara se apropie cu pasi rapizi, asadar daca nu ti-ai echipat inca garderoba cu niste colanti, atunci ar fi cazul. Colantii pot fi utilizati in diferite combinatii vestimentare, fiind mai placuti din punct de vedere al materialului, mai usor si mai comozi decat pantalonii sau blugii in care uneori simti ca nu poti respira. Bobomoda te pregateste din timp pentru zilele insorite pe care abia le astepti!

Versatilitatea colantilor - de la stilul sport, la casual sau elegant

Colantii sunt intradevar o inventie miraculoasa. De cate ori n-ai patit sa te simti inconfortabil in pantaloni, sa simti ca te strang si ca te sufoca? Toate aceste probleme au disparut ca prin minune odata ce colantii au fost inventati. Sunt practic iluzia unei perechi de pantaloni, dar mult mai confortabili si mai usor de incadrat in orice stil vestimentar.

Sunt preferati mai ales de femeile care duc o viata activa sau merg la sala. Acestia iti permit libertate de miscare, iti lasa pielea sa respire si cel mai important e ca te simti fantastic in ei. Femeile care merg la sala au cu siguranta o colectie impresionanta de colanti, caci si acolo trebuie sa arati bine. Si cine spune ca trebuie sa fie doar negri? Pe Bobomoda.ro vei descoperi colanti in culori moderne sau cu imprimeuri interesante, pentru a face fiecare vizita la sala de sport una mai motivanta.

Colantii pot fi purtati chiar si cu bluze elegante, pulovere, tricouri, practic orice idee iti trece prin cap, acestia fiind ca lipiciul ce pun laolalta tot restul tinutei. Ce sa mai spunem despre colantii de piele? Nu numai ca vei fi instant mai atractiva in ei, dar iti si confera un aspect rebel, pentru zilele cand stimti ca vrei sa frangi cateva inimi. Nu numai barbatii detin motoare, iar daca detii si tu unul, stii foarte bine cum arata o femeie pe un motor, in colanti de piele. Stand la semafor, barbatii care te vad cu siguranta uita sa mai porneasca la culoarea verde.

Colantii sunt mult mai sexy decat pantalonii. De ce sa nu fie si lenjeria ta la fel?

Pe langa faptul ca purtarea colantilor este potrivita pentru orice tip de silueta, punand in evidenta formele exact acolo unde trebuie, lenjeria aleasa pe dedesubt este la fel de importanta. Fiind extrem de mulati, vor face orice cuta sa arate inestetic, de aceea ideal ar fi sa porti o lenjerie intima cat mai simpla si care se pliaza perfect pe corpul tau.

O lenjerie intima sexy, te va face sa te simti increzatoare, puternica si seductiva, chiar daca o vezi doar tu. Atentia la detalii se observa inca din primele ore ale diminetii, cand alegi cum sa te prezinti in lume. Dar totul incepe cu primele articole de imbracaminte pe care le pui pe tine, adica lenjeria intima. De ce sa porti una plictisitoare cand poti sa porti un set frumos care sa-ti dea un boost increderii in sine?

Bobomoda.ro aduce clientelor o gama variata de lenjerii dintre care pot alege, pentru toate femeile care inteleg ca frumusetea incepe cu o stare de interior buna, stare pe care o obtii cand ai grija de tine pana la cele mai mici detalii.

Pentru detalii despre comenzi poti suna intre orele 9-17 la:

0770192190

0787733661

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#colanti, #colanti femei, #moda, #imbracaminte femei , #incaltaminte femei