Ziare.com
Actual Politic Business Sport Life 
Life style > animale
A   A   A

Clipul zilei: Canguri care se bucura de zapada, in Australia

Clipul zilei: Canguri care se bucura de zapada, in Australia
Foto: Captura Twitter/ @ABC
Un sofer care se plimba prin localitatea Curraweela, din statul Noul Wales de Sud, Australia, a surprins mai multi canguri care alergau prin zapada.

In timp ce nord-americanii si europenii se bucura de lunile lor de vara, Australia trece printr-o perioada mai rece - iar cangurii par sa nu aiba nicio problema cu asta.

Stephen Grenfell a fost pe faza si a filmat animalele care se bucurau de zapada.

El a publicat clipul pe o retea sociala si a devenit viral in scurt timp.

"Nu e ceva ce vezi zilnic in Australia. Canguri in zapada", a scris el, conform GlobalNews.

Iata si imaginile:

SNOW DAY: Motorist captures stunning scene as kangaroos bound through blanketed fields in Australia's rural Curraweela. https://t.co/NJaD0YNROg pic.twitter.com/eDYDI0v11u- ABC News (@ABC) August 12, 2019
Amintim ca australienii din mai multe zone ale tarii au avut parte de un weekend cu vreme de iarna si viscol, iar in regiuni din sud-estul continentului a nins pentru prima oara in ultimele decenii.

Regiunea Blue Mountains (Muntii Albastri) din statul Noul Wales de Sud, situata la doar 50 de kilometri vest de Sydney, a fost acoperita sambata de un strat de nea, fapt care i-a surprins pe locuitorii din Katoomba, Goulburn si Central Tablelands, neobisnuiti cu o asemenea priveliste.

In localitatile Cootamundra si Tumut din zona Riverina, aflata in acelasi stat, a nins pentru prima oara dupa aproape doua decenii.

Iata detalii - Vortex antarctic in Australia, in zone unde a nins pentru prima oara in ultimele decenii (FotoVideo)
A.D.
Facebook ShareTweet
 Marti, 13 August 2019, ora 11:26

 Articol citit de 3009 ori

Citeste si: