Cinci tipuri de barbati periculosi pentru femei

Duminica, 12 Februarie 2012, ora 19:56
13216 citiri
Cinci tipuri de barbati periculosi pentru femei

De multe ori, un barbat atragator, amabil si curtenitor in societate devine respingator si nesuferit in viata de zi cu zi. Din pacate, atunci cand femeia sesizeaza ca el si-a dat arama pe fata, este prea tarziu. Jocul este facut, iar ea trage consecintele.

Femeii nu-i mai ramane decat sa se intrebe retoric: "unde mi-a fost capul?". Abia acum isi da seama ca acolo unde nu e cap, e vai de picioare, dar nici retete universale nu exista intr-un domeniu, unde nu stii ce iti trebuie mai intai: instinct, fler, sau circumspectie?

Exista, totusi, cateva criterii capabile sa-l dea de gol pe barbatul de care e bine sa te feresti, noteaza Kabanik.

Vesnicul tanar

Comportamentul mereu tineresc este atragator si inspira incredere. Acest "Forever Young" este sportiv, se complace inconjurat de prieteni veseli, nu lipseste de la concertele marilor vedete, este la curent cu cancanurile zilei.

In fond, ce e rau in asta? N-ar fi nimic rau, daca un astfel de om ar sti macar sa-si incalzeasca laptele dimneata si n-ar avea ca mancare preferata pizza comandata la telefon. Pe care, bineinteles, o mananca dintr-o farurie de unica folosinta, ca nu aiba treaba cu spalatul vaselor.

Vesnicul tanar se simte claustrat in apartamentul sau cu familia si, chiar cand se afla impreuna cu aceasta, gandul sau pluteste in afara. Respectivul "Forever Young" este dornic de societate, de sport, de vizite la prieteni. Se simte atat de tanar, incat rareori isi aminteste ca mai are si familie.

Curtenitorul

El respecta femeile mai mult ca oricare altul si este gata sa serveasca oricand orice doamna, in afara de cea cu care se afla in relatie. Se manifesta la fel de galant cu o vedeta de pe ecran, cu o chelnerita, o casierita sau o necunscuta din troleibuz.

Curtenitorul isi permite sa flirteze chiar si cu sotiile prietenilor sai si nu o data acest joc nevinovat s-a terminat cu lacrimi destul de vinovate. Majoritatea femeilor care cad in capcana curtenitoruiui spera ca totul se va schimba, cand va ajunge familist.

Ideea ca se va schimba cu timpul a fost incercata de nenumarate ori, dar in general, viata arata ca lupul isi schimba numai parul. Daca nu ma credeti, nimic nu va opreste sa incercati.

Meschinul

Multa lume nu face diferenta dintre meschinarie, zgarcenie si economie. Ultimele doua se refera la diferite feluri de comportare. Meschinaria este legata strict de caracter.

As zice chiar ca meschinul nu este un zgarcit. El isi copleseste prietena cu cadouri, fara ca ea sa stie ca sunt provenite de la solduri, il aduce buchete de flori dintre cele mai ieftine, dar frumos ambalate, la restaurant ii ofera cele mai scumpe feluri, dar el personal serveste iaurt cu chifla sub pretext ca se afla la regim.

Meschinul, ajuns sot, iti cumpara detergentul cel mai ieftin, iti reproseaza ca folosesti un ruj scump, ca vrei un colier nou, cand este inca bun cel vechi, de la logodna, ca aeriseste prea mult casa si vine frig si iti sugereaza cum sa folosesti hartia de toaleta, ca sa nu faci risipa.

Viata langa un asemenea partener nu este posibila, decat intr-o singura varianta: daca si partenera este cel putin la fel de meschina.

Maniacul tehnic

Nu este vorba de un inginer mecanic. Este vorba de acel impatimit, gata sa-si vanda si camasa de pe el ca sa-si cumpere un dispozitiv, pe care poate nici nu-l va folosi vreodata.

In fond nu e nimic rau in asta, dar nicio femeie care viseaza sa viziteze Italia, desi n-a fost condusa inca nici pana la Ruse, nu accepta sa asculte numai conversatii despre bujii si cutii de viteze.

In plus, maniacul tehnic este totdeauna inconjurat de alti maniaci tehnici, pe care ii cheama la onomastici si sarbatori, purtand conversatii la care sotia nu contribuie decat cu fiertul cafelelor si cu un zambet acru. Insasi viata unui astfe de cuplu are un iz de acritura in ea.

Baiatul mamei

Este vorba despre copilul adult, acel tip de om care a fost totdeauna ingrijit de mama si care s-a simtit atat de ocrotit acasa, incat nu i s-a format simtul initiativei.

Baiatul mamei n-are griji. De cele mai multe ori, tot mama ii gaseste si o sotie, pe care el o accepta, ba se si indragosteste de ea, daca asa il sfatuieste mamica.

Chiar daca rareori tinarele sotii accepta tutela nelimitata a soacrelor, respectivii barbati au totdeauna incredere in respectivele mame si sunt convinsi ca acomodarea va veni intr-o zi.

Din nenorocire pentru ei, multe sotii isi parasesc un asemenea sot, pentru ca este mult mai greu sa-l reeduci pe el, decat sa-ti gasesti un altul.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#barbati de evitat, #barbati periculosi pentru femei , #cuplu