Cele mai in voga trenduri din anul 2021 in materie de bucatarii

Advertorial
Luni, 28 Iunie 2021, ora 11:56
1991 citiri
Cele mai in voga trenduri din anul 2021 in materie de bucatarii
bucatarie FOTO: techstore.ro

Daca in ultimii 10 ani s-au purtat bucatariile all-white, cu accente create din placi de gresie sau faianta cat mai mici si cu peretii comuni cu alte camere decupati sau eliminati complet, acum metalul este la moda si ideile cat mai originale.

Marmura peste tot

Poate ca ai crezut ca epoca marmurei a apus odata cu penultimul regim politic din tara noastra. Dar in realitate, ea nu a mai fost niciodata atat de apreciata ca acum, in anul 2021. Marmura alba, cu insertii de culoare gri sau neagra se potriveste atat in bucatariile cu o mobila de culoare inchisa, cat si in cele unde predomina culorile pastelate. Iar daca te hotarasti sa o folosesti, nu te limita doar la un colt parasit, ci abuzeaza de ea si aplic-o pe pereti sau pe podea sau investeste in blaturi ori chiuvete de marmura.

Electrocasnice premium

Conteaza mai putin daca esti un gurmand cu acte in regula sau ciugulesti ca o vrabiuta, cand vine vorba de bucatarie, este important sa te orientezi catre electrocasnice de top, care iti transforma casa intr-un restaurant de trei stele Michelin. Incepand cu o plita care sa-ti permita un control desavarsit asupra modului de gatire si continuand cu un frigider cu multiple functii si compartimente si o hota atat de puternica, incat poti sa gatesti fara probleme chiar si in mijlocul sufrageriei, alege exclusiv electrocasnice de cea mai inalta calitate deoarece ele se transforma intr-o investitie pe viata.

Accent pe cafea

Artistii, in general si designerii, in particular, iubesc cafeaua. Fie ca este vorba de o cafea americano preparata din boabe proaspat prajite, un flat white cremos sau un espresso tare si parfumat, o bucatarie moderna trebuie sa aiba si un mic altar dedicat cafelei. In acest sens, alege mai intai un espressor care sa-ti permita sa savurezi mereu cafea proaspata si gustoasa si investeste apoi in cesti si farfurii pentru servire si, bineinteles, in boabe de calitate.

Materiale neconventionale

Cine si-ar fi imaginat acum 10 ani, cabinete de bucatarie imbracate in piele sau folie de cupru lipita pe pereti? Iti spunem noi: nimeni! Dar acum materialele neconventionale sunt foarte la moda cand vine vorba de bucatarie. Acum, bucataria poate sa fie oricum, mai putin plictisitoare si de aceea, daca iti trece prin cap sa-ti imbraci insula sau barul in piele intoarsa, da-i inainte deoarece acum nu mai exista conceptul de idei neinspirate.

Inca se poata simplicitatea

O bucatarie minimalista nu va fi niciodata o bucatarie urata. Ba mai mult, daca esti genul de persoana care isi schimba parerile mai des decat garderoba, ar trebui sa optezi pentru simplicitate cand vine vorba de obiecte mari si sa fii creativ doar la capitolul detalii. Cand bucataria ta are o mobila uniforma, intr-o singura culoare sau intr-o combinatie placuta de culori neutre si cand nu te-ai jucat prea mult cu stilurile si materialele, atunci poti sa devii creativ cu elementele marunte precum luminile, plantele, vesela si toate celelalte accesorii care se pot gasi intr-o bucatarie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
#amenajare bucatarie, #bucatarie, #bucatarie moderna , #decoratiuni interioare