Cele mai elegante nunti ale anului 2013 (Galerie foto)

Marti, 31 Decembrie 2013, ora 20:19
4904 citiri
Cele mai elegante nunti ale anului 2013 (Galerie foto)

Anul 2013 s-a incheiat, dar nu se poate sa intram in 2014 fara a face o trecere in revista a celor mai importante evenimente ale ultimelor 12 luni.

Printre aceste evenimente se numara nuntile, iar cand vine vorba de casatoriile dintre celebritati acestea sunt memorabile. Revista Vogue prezinta in imagini cele mai elegante nunti de vedete din 2013.

Imaginea de mai jos ii ilustreaza pe modelul olandez Bette Franke si alesul inimii sale, Ilja Cornelisz, un cercetator din Amsterdam. Evenimentul a avut loc pe 7 septembrie, o data cu mare insemnatate pentru cuplu, avand in vedere ca tot intr-o zi de 7 septembrie cei doi s-au si cunoscut.

2013 a fost si anul nuntii pentru Keira Knightley, care si-a unit destinul cu cel al lui James Righton, muzician in trupa Klaxons. Nunta a avut loc pe 4 mai, iar mireasa a purtat o rochie scurta pana la genunchi si o pereche de pantofi comozi de balerina.

Pe data de 26 octombrie si-a pus pirostriile si actrita Christina Ricci, cunoscuta pentru rolul lui Wednesday din "Familia Adams". Aceasta s-a casatorit intr-o costumatie marca Givenchy, iar norocosul mire a fost James Heerdegen, partenerul de mai multa vreme al actritei.

Modelul american Kendra Spears a devenit cu adevarat printesa in ziua nuntii sale. Aceasta si-a unit zilele cu Printul Rahim, fiul cel mai mare al liderului spiritual islamic Aga Khan IV. Cei doi s-au casatorit in cadrul unei ceremonii musulmane ce a avut loc la Castelul Bellerive din apropiere de Geneva, in Elvetia.

De o nunta regala a avut parte si Claire Lademacher, aleasa inimii printului Felix de Luxemburg. Actuala printesa Claire de Luxemburg a purtat o rochie Elie Saab in ziua nuntii, o piesa vestimentara deosebita, acoperita in cristale aplicate manual. Ceremonia a avut loc in sudul Frantei, iar la eveniment au fost prezenti numerosi oaspeti cu sange albastru.

Kate Bosworth s-a casatorit anul acesta cu regizorul Micahel Polish, iar tinuta ei a fost compusa dintr-o rochie cu o trena de 4,8 metri lungime. Cu toate acestea, evenimentul s-a desfasurat la o ferma din montana, iar prezenti au fost doar prietenii si rudele.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#nunti celebre 2013, #nunti eleganta rochii 2013, #celebritati casatorie 2013 , #stil