Cele mai ciudate tendinte in moda anului 2011 (Galerie foto - Video)

Joi, 05 Ianuarie 2012, ora 18:10
8090 citiri
Cele mai ciudate tendinte in moda anului 2011 (Galerie foto - Video)

De la haine pana la accesorii, anul 2011 se poate lauda cu tendinte inedite, pe alocuri chiar ciudate, care au aratat imaginatia creatorilor, dar si indrazneala celor care le-au purtat.

Iata care sunt cele mai graitoare asemenea exemple, potrivit The Look Today:

Ai purta o rochie in forma de toaleta? Afla ca nu trebuie doar sa ai curaj pentru asa ceva, ci si bani, caci pentru ea trebuie sa scoti din buzunar in jur de 2.500 de dolari. Trebuie sa te gandesti foarte bine unde poti purta o asemenea piesa si daca esti pregatita sa faci fata remarcilor.

Bikini de sticla reprezinta si ei o alegere indrazneata, chiar si pe plaja, caci te vor scoate din anonimat cu siguranta. Totusi, trebuie sa ai grija, caci prezentatoarea TV Kristin Cavallari a purtat un asemenea model si apoi s-a plans ca cioburile i-au taiat pielea.

Un alt fel de bikini, de data aceasta solar, realizat din 40 de panouri in miniatura, poate fi cumparat la preturi situate intre 500 si 1.500 de dolari. Cu ajutorul unei astfel de piese iti poti incarca MP3-ul in timp ce faci plaja.

Lantisorul din par uman este creat de Kerry Howley si are nevoie de aproximativ 60 de ore pentru a fi realizat, fiind necesara o migala extraordinara.

Manichiura cu piele de sarpe nu exista in prea multe saloane, ci doar in cel al lui Terri Silacci, din Monterey, California, care foloseste acest uimitor material pentru a impodobi unghiile clietelor sale. Serviciul costa in jur de 300 de dolari.

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Tatuajul temporar pentru buze a facut si el senzatie, fiind pentru prima data incercat de Kim Kardashian. Micile abtipilduri se lipesc dupa bunul plac, pentru a crea modelul dorit, si se sterg apoi cu ulei folosit pentru bebelusi.

Machiajul fluorescent ar face furori in orice club, fiind vizibil doar cu ajutorul luminilor speciale. Este disponibil in 8 culori, pentru a se asorta cu tinuta.

Gene din hartie: toata lumea stie cum arata genele false, dar nu putine femei au incercat acest fel de gene, din hartie. Cotate de unii ca fiind ridicole, ele continua sa apara in prezentarile de moda de la Paris.

Lenjeria intima masculina sub forma de pantaloni scurti de blug continua sa faca senzatie, mai ales in Tokio, o asemenea pereche costand in jur de 48 de dolari.

George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
George Simion anunță alianțe electorale cu noi formațiuni politice anti-sistem. „Suntem în plină lovitură de stat”
Preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor, George Simion, a declarat joi, 28 martie, la Bistriţa, că a avut consfătuiri cu 30 de formaţiuni politice neparlamentare, cu care ar urma să...
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Cât plătește ministrul Finanțelor pentru curentul electric: ”Nu ştiu de ce a fost o factură destul de mare”
Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a declarat joi, 28 martie, că ultima factură de energie electrică pe care a plătit-o a fost ”destul de mare”, ținând cont că nu este un mare...
#inedit moda, #haine ciudate, #imbracaminte inedita, #costum baie incarcare MP3, #machiaj fluorescent, #tatuaj buze , #stil