Cele mai bune filme cu Michael Caine

Duminica, 21 Martie 2021, ora 23:47
2379 citiri
Cele mai bune filme cu Michael Caine
The Dark Knight

Michael Caine a fost un personaj important la Hollywood in ultimii 50 de ani, iar printre cele mai bune filme cu el se numara Italian Job, The Dark Night sau Inception. Michael Caine este acel actor ce se potriveste atat in roluri de cavaler, gentleman, dar si infractor scrupulos, menit sa ne incante cu talentul sau. In onoarea lui, LIFE.ro ne ofera o lista cu cele mai bune trei filme ale sale:

Children Of Men

Actiunea filmului se petrece intr-un viitor in care oamenii nu mai sunt capabili sa se reproduca, ceea ce inseamna ca omenirea se afla in prapastia disparitiei. Amenintarea cu disparitia arunca Marea Britanie in haos si legea martiala este invocata pentru a introduce o anumita ordine societatii. Cu toate acestea, pe masura ce o femeie devine prima persoana care este insarcinata in peste 27 de ani, haosul se intoarce in Marea Britanie.

Filmul a fost atat un succes, criticii laudand filmul pentru capacitatea sa de a acoperi drama umana cu fabule distopice si secvente de actiune tensionate.

The Dark Knight

Probabil cel mai important film in care a jucat Michael Caine in secolul 21, The Dark Knight a fost un succes urias la lansarea sa, in 2008. Dupa Batman Begins, filmul il urmareste pe Batman in timp ce incearca sa aduca ordinea la Gotham, in timp ce Joker incearca sa reduca totul la haos. In afara de razboiul dintre Batman si Joker, filmul se amesteca si in comploturi mai subtile, cum ar fi batalia politica a lui Harvey Dent impotriva poporului.

Filmul a avut un mare succes, criticii laudandu-l pentru intriga sa sumbra, intunecata si palpitanta. Pe langa recenziile criticilor, Heath Ledger a castigat un Oscar postum pentru interpretarea rolului lui Joker, iar filmul a castigat peste un miliard de dolari la box-office.

Alfie

Alfie din 1966 il urmareste pe Michael Caine in rolul principal de cocos efeminat si inteligent. Filmul arata cum Alfie se muta de la femeie la femeie, tratandu-si sotia gravida ingrozitor si avand o aventura cu o femeie casatorita (cea pe care in cele din urma o lasa insarcinata).

Filmul a primit aprecieri universale din partea criticilor, multi laudandu-l pentru performanta lui Michael Caine, precum si pentru greutatea emotionala oferita de intriga. In plus fata de laudele critice, Michael Caine a fost nominalizat la Oscar pentru rolul sau din acest film.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Michael Caine, #top filme, #The Dark Knight , #stiri life style