Cele mai bune 3 filme cu John Travolta

Duminica, 31 Ianuarie 2021, ora 23:53
2043 citiri
Cele mai bune 3 filme cu John Travolta
John Travolta nu se teme de niciun rol

De la prima sa aparitie pe ecran in filmul de groaza din 1975 The Devil's Rain, Travolta nu s-a temut de niciun rol. De la cantareti si dansatori la raufacatorii de pe aceasta planeta si nu numai, Travolta a indeplinit o mare varietate de roluri - dintre care unele au fost laudate, in timp ce altele au fost ironizate. Abilitatile de care se bucura au dus la construirea numelui pe care il afiseaza azi in istoria cinematografiei moderne.

A experimentat frecvent urcari si coborasuri atat in culise, cat si in cariera sa in ansamblu, cu o filmografie bogata atat in filme de groaza, cat si in rolurile celor mai abjecti infractori. El va intra in istorie ca una dintre multele vedete talentate, dar care nu a fost capabil sa ne dumireasca de talentul sau, care a colorat aceasta industrie ciudata. Cum arata, insa, cele mai bune patru filme cu John Travolta? LIFE.ro are pentru noi o propunere de top:

Pulp Fiction

Travolta joaca unul dintre numeroasele personaje din seria de povesti interconectate care alcatuiesc piesa de rezistenta a lui Quentin Tarantino. Rolul de asasin interpretat de Travolta, cel al lui Vincent Vega, face parte integranta din poveste, fiind prezent in mod proeminent in cinci dintre cele sapte parti necronologice ale filmului. As spune ca este unul dintre cele mai bune filme din istoria cinematografiei si pentru mine, personal, a fost cel care mi-a deschis apetitul pentru opera inegalabila a lui Tarantino.

Saturday Night Fever

Filmul din 1977 Saturday Night Fever a fost primul in care Travolta a avut rolul principal. In film, el ofera un spectacol puternic, cu mai multe fatete, interpretandu-l pe Tony Manero. El portretizeaza efectiv diferenta puternica dintre viata sa sub luminile stralucitoare ale discotecii si evenimentele incredibil de intunecate ale vietii sale de pe ringul de dans. De asemenea, isi arata calitatile fizice incredibile in numeroasele secvente de dans, facand o performanta puternica intr-un film puternic.

The Thin Red Line

Filmul din 1998 al lui Terrence Malick, The Thin Red Line este departe de cel mai mare rol al lui Travolta. Personajul sau, generalul de brigada David Quintard - comandant al colonelului Nick Tall interpretat de Nick Nolte - are mai putin de doua minute pe ecran, dar indeplineste rolul unui ofiter superior batjocoritor fara cusur. El lucreaza ca o floreta pentru personajul lui Nolte si adauga marelui ansamblu de actori talentati povestea lui Malick despre Campania Guadalcanal.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Marcel Ciolacu trece peste regrete: ”Era de-a dreptul ridicol ca cele două mari partide să nu fie jucători” VIDEO
Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei va fi validată de PSD săptămâna viitoare, în forurile statutare, a declarat marţi, 23 aprilie, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu....
#John Travolta, #filme, #filme de vazut, #filme de vazut recomandari , #stiri life style