Ce zodii sunt mamele singure din Romania care-si cauta un sot pe Internet - studiu

Miercuri, 09 Martie 2016, ora 13:01
6548 citiri
Ce zodii sunt mamele singure din Romania care-si cauta un sot pe Internet - studiu
Foto: Pixabay

Printre femeile care apeleaza la datingul online se afla si mamele singure, arata un studiu recent realizat de Sentimente.ro. Putem vorbi, insa, de un profil general al acestora? Aceasta e doar una dintre intrebarile la care a raspuns cercetarea.

Conform Sentimente.ro, lider pe piata de dating online in Romania (potrivit datelor oficiale Trafic.ro), cu peste 1,3 milioane de membri inscrisi de-a lungul celor 14 ani de existenta, 1.500 de mame singure si-au creat un cont pe site in primele doua luni ale anului.

Dupa cat timp de chat online ies romanii la intalnire - sondaj Sentimente.ro

Din studiu reiese ca majoritatea mamelor singure inscrise pe site au facultate si lucreaza in domenii solicitante sau propriul business, se arata intr-un comunicat remis miercuri Ziare.com.

Ce cauta aceste femei la potentialul partener? "Este important sa nu fumeze, sa nu bea, sa nu fie violent, sa fie independent financiar, sa-i placa si lui copiii", explica una dintre aceste mame singure, profilul enuntat fiind insa valabil in multe cazuri. Aceste femei sustin ca nu conteaza daca barbatul in cauza este divortat sau daca are propriii copii.

Pe Sentimente.ro sunt peste 500.000 de femei singure. Dintre acestea, 15% sunt mame singure.

Potrivit Florentinei Dragomir, co-fondator al site-ului, "mamele singure nu sunt pe atat de reticente pe cat s-ar crede in ceea ce priveste o noua relatie". In general e vorba despre "o persoana matura, care stie exact ce isi doreste, este o femeie care s-a redescoperit, s-a reinventat poate, nu mai este presata de ceasul biologic, dar este foarte exigenta in ceea ce priveste atitudinea potentialului partener in ceea ce priveste copiii".

Varsta medie a mamelor singure este 40 de ani - avand copii cu varste pornind de la 5 ani - si sunt fie angajate in domenii precum marketing, financiar, administrativ, medical, fie lucreaza ca freelanceri ori au propriul business.

Cele mai multe mame singure sunt din zodiile Capricorn, Leu si Rac, le place sa citeasca romane de dragoste sau carti din domeniul psihologiei. Prefera comediile si filmele de dragoste.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#mame singure intalniri online, #femei conturi sentimente ro, #agentie matrimoniala online, #profil femei siteuri dating online , #intalniri